Ευρωπαϊκό τζάμπολ για Αρη και ΠΑΟΚ

Ευρωπαϊκό τζάμπολ για Αρη και ΠΑΟΚ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόκριση του Αρη στους «16» του Eurocup περνά από την έδρα της λιθουανικής Νεπτούνας Κλαπέιντα (19.00, ΕΡΤ-3), την οποία πρέπει να νικήσει και να περιμένει να μάθει ευχάριστα νέα από το Μιλάνο, εφόσον η Αρμάνι επικρατήσει της Αλμπα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πριν από το σημερινό τζάμπολ της πέμπτης αγωνιστικής στη φάση των «32».

Ο τεχνικός του Αρη, Δημήτρης Πρίφτης, τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν κερδίσει ψυχολογική ώθηση από την πρόσφατη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά μίλησε και για την κόπωσή τους λόγω του δύσκολου ταξιδιού στη Λιθουανία: «Σίγουρα η νίκη επί του ΠΑΟΚ μάς βοηθά στο ψυχολογικό κομμάτι, όμως δεν έχουμε καιρό για να το σκεφτούμε παραπάνω. Ουσιαστικά, θα αντιμετωπίσουμε τη Nεπτούνας με μία προπόνηση, θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει πληγωμένο εγωισμό από την πρόσφατη, βαριά ήττα που γνώρισε από τη Zαλγκίρις στο λιθουανικό πρωτάθλημα».

Σε αντίθετη κατεύθυνση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που μετρά 3 ήττες και θα υποδεχθεί τη Βαλένθια, στην Πυλαία (19.00, Nova4), έχοντας μαθηματικές πιθανότητες να προκριθεί αν νικήσει την ισπανική ομάδα.

«Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη και δεν στοχεύουμε σε παιχνίδια. Η Βαλένθια είναι πολύ δυνατή ομάδα και διαθέτει παίκτες με σπουδαία αθλητικά προσόντα», είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κώστα Βασιλειάδη.

• Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει σήμερα για το Ζάγκρεμπ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Τσεντεβίτα στην έκτη αγωνιστική των «16» στην Ευρωλίγκα. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

«Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη, γιατί πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς», υπογράμμισε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή