Αμφίβολος για απόψε ο Στρόμπερι

Αμφίβολος για απόψε ο Στρόμπερι

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον δεύτερο «τελικό» της πορείας που πρέπει να διανύσει μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας, ώστε να προλάβει να προκριθεί στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί σήμερα (10η αγωνιστική) στην έδρα της Μπάμπεργκ (21.00), χωρίς περιθώρια άλλων βαθμολογικών απωλειών. Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, οι πόνοι του Στρόμπερι στον αχίλλειο τένοντα στη χθεσινή προπόνηση, με τη συμμετοχή του Αμερικανού να κρίνεται σήμερα.

Η γερμανική ομάδα έκανε, πριν από δύο μήνες, την αρχή των έξι ηττών που έχει γνωρίσει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός και στο σημερινό παιχνίδι θα έχει την ύστατη ευκαιρία της να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά, καθώς έχει τρεις νίκες, έναντι τεσσάρων του Ολυμπιακού και θα έχει πλεονέκτημα ισοβαθμίας, αν επικρατήσει των «ερυθρολεύκων» για δεύτερη φορά.

Από τη «φωλιά» του Ιταλού τεχνικού, Αντρέα Τρινκέρι και του Ελληνα διεθνή, Νίκου Ζήση, μόνο η Ρεάλ στο Τοπ 16 και η ΤΣΣΚΑ στην πρώτη φάση της διοργάνωσης έφυγαν νικήτριες. Ο Ολυμπιακός δηλώνει ότι είναι έτοιμος να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στο ΣΕΦ και τα… δικαιώματα που δόθηκαν στην Μπάμπεργκ.

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο έχουμε δουλέψει καλά στις προπονήσεις και αυτά που έχουμε κάνει καλά στις προπονήσεις, πρέπει να τα κάνουμε και στον αγώνα. Σίγουρα η περιφερειακή άμυνα είναι πάντα σημαντική και γι’ αυτό το παιχνίδι είναι ακόμη πιο σημαντική. Κυκλοφορούν καλά την μπάλα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι μόνο η άμυνα, είναι και η επίθεση. Πρέπει να παίξουμε με δυναμικό τρόπο, να είμαστε αποφασιστικοί», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ στον αντίποδα, ο συμπαίκτης του Νίκου Ζήση, Ντάνιελ Τάις, υποστήριξε ότι ο Ζήσης έχει «αποκρυπτογραφήσει» τον τρόπο παιχνιδιού του Βασίλη Σπανούλη και της αντιμετώπισης του κουμπάρου του.

«Νικήσαμε στην Ελλάδα και τους περιμένουμε πιο σκληρούς αυτή τη φορά. Στο ΣΕΦ κάναμε καλή δουλειά πάνω στον Σπανούλη. Ο Ζήσης ξέρει το παιχνίδι του καλύτερα από όλους, είναι πολύ καλοί φίλοι και εκείνος ήξερε πώς να τον σταματήσουμε», δήλωσε ο ψηλός της Μπάμπεργκ, ενώ ο Ζήσης έδωσε περισσότερες πιθανότητες νίκης στον Ολυμπιακό. Στον ίδιο όμιλο, θα παίξουν Λαμποράλ – Χίμκι και για τον όμιλο που μετέχει ο Παναθηναϊκός, δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής, Λοκομοτίβ – Φενέρμπαχτσε.

• Στο Βελιγράδι ταξιδεύει σήμερα η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, με στόχο να φτάσει στην έκτη συνεχόμενη νίκη του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή