Νοκ άουτ για 15 μέρες ο Σπανούλης

Νοκ άουτ για 15 μέρες ο Σπανούλης

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δυσοίωνες προβλέψεις για τον δεύτερο τραυματισμό στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού του Βασίλη Σπανούλη επιβεβαιώθηκαν από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη χθες ο αρχηγός του Ολυμπιακού και έδειξε θλάση που θα χρειασθεί ξεκούραση και φυσιοθεραπείες, τουλάχιστον για τις δύο επόμενες εβδομάδες. Ο Σπανούλης θα πρέπει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και να μην επιστρέψει νωρίτερα στις προπονήσεις, όπως έχει πράξει οικειοθελώς και προσφάτως στις περιπτώσεις τραυματισμού του, επίσης, στον προσαγωγό. Θα απουσιάσει από τον σημερινό αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αρη, στο ΣΕΦ (18.30), και από τον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, καθώς και από το παιχνίδι της Ευρωλίγκας, με αντίπαλο τη Φενέρ, στην Κωνσταντινούπολη (23/2). Από την πορεία της αποθεραπείας του θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του και στο παιχνίδι με τη Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ. Στον Ερικ Γκριν θα ανατεθεί η καλύτερη δυνατή αναπλήρωση της απουσίας του Σπανούλη. Στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής που είναι εμβόλιμη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, ξεχωρίζει ο «εμφύλιος» της Πάτρας, Προμηθέα-Απόλλωνα (17.00), ενώ θα παίξουν Ρέθυμνο-ΑΕΚ (17.00), Τρίκαλα-Κύμη (17.00), ΠΑΟΚ-Λαύριο (17.00), ΠΑΟ-Δόξα (19.30) και Κόροιβος-Κολοσσός (20.00).

• Σε τρεις διαφορετικές ζώνες και περιμετρικά του Αλεξάνδρειου Μελάθρου θα γίνει ο έλεγχος και η ταυτοποίηση των εισιτηρίων για τους 2.200 φιλάθλους του Αρη και του Παναθηναϊκού Superfoods για τον τελικό Κυπέλλου, το Σάββατο. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια διατέθηκαν εξ ολοκλήρου σε κατόχους των διαρκείας και στους οποίους δόθηκε προτεραιότητα, ενώ ο Αρης έχει διαθέσει την πλειοψηφία των εισιτηρίων του τελικού στον κεντρικό σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων.

• Μήνυμα με ευχές για να απολαύσει την πρώτη συμμετοχή του στον 67ο Ολ σταρ αγώνα του ΝΒΑ, τα ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας, έστειλαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Σπανούλης, Ζήσης, Μπουρούσης, Βασιλειάδης, Σάκοτα, Παπανικολάου και πολλά παιδιά από τα Σεπόλια, μέσω βίντεο που ανήρτησαν οι Μιλγουόκι Μπακς στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook.

• Πόρισμα του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή μεγάλης ΚΑΕ, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα «thetoc» για διπλά συμβόλαια τριών ξένων παικτών που είχαν πολύ υψηλότερες αποδοχές από τις φορολογικές δηλώσεις που έκαναν και τα ποσά που είχαν δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ. Το θέμα της φοροδιαφυγής με τη συγκεκριμένη ΚΑΕ είχε προκύψει για πρώτη φορά το 2015, ύστερα από γραπτή, ανώνυμη καταγγελία που κίνησε την εισαγγελική έρευνα. Η υπόθεση έχει αρχειοθετηθεί και καταβλήθηκε μόνο διοικητικό πρόστιμο 2.700 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή