Mε το βλέμμα στην ΤΣΣΚΑ και το… αυτί στη Μαδρίτη ο ΠΑΟ

Mε το βλέμμα στην ΤΣΣΚΑ και το… αυτί στη Μαδρίτη ο ΠΑΟ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βήμα εξασφάλισης του πλεονεκτήματος έδρας για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας που έκανε ο Παναθηναϊκός Superfoods στη Βιτόρια, πριν από μια εβδομάδα, μπορεί να μετατρέψει σε… άλμα, αν μετά τη νίκη του κόντρα στην Μπασκόνια επικρατήσει σήμερα (22.00) και της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο κατάμεστο Ολυμπιακό στάδιο.

Στην προτελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης, οι «πράσινοι» καταδιώκουν την ισόβαθμη Φενέρμπαχτσε, αλλά για να «προσπεράσουν» την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να βρεθούν μόνοι τους στην 4η θέση που προσφέρει το πλεονέκτημα έδρας, θα πρέπει να νικήσουν την «κόκκινη ταξιαρχία» του Δημήτρη Ιτούδη και παράλληλα να πληροφορηθούν ευχάριστα νέα από τη Μαδρίτη που θα είναι η νίκη της Ρεάλ επί της τουρκικής ομάδας. Το τζάμπολ στη Μαδρίτη θα γίνει 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και να περιμένουν το αποτέλεσμα στην έδρα της «βασίλισσας».

Η ΤΣΣΚΑ, πέραν της υπεράσπισης του γοήτρου της πρωταθλήτριας Ευρώπης και της παρουσίας του Ιτούδη που θα βρεθεί για τέταρτη φορά απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε, έχει κίνητρο για τη νίκη, ώστε να τερματίσει στην πρώτη θέση και εφόσον ηττηθεί η Ρεάλ σήμερα ή στην τελευταία αγωνιστική.

Το απεφευκταίο βαθμολογικό σενάριο για τους Κυπελλούχους θα είναι η νίκη της Φενέρ και ήττα τους. Με νίκη ή ήττα της Φενέρ και του Παναθηναϊκού Superfoods, σήμερα, η διεκδίκηση της 4ης θέσης θα μετατεθεί στην τελευταία αγωνιστική, με την ελληνική ομάδα να παίζει στην έδρα της Μακάμπι και την τουρκική να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε λόγο για λανθασμένη νοητικά κατεύθυνση των παικτών του, υποστηρίζοντας ότι «αν σκέφτονται το πλεονέκτημα της έδρας, ίσως να μην πετύχουμε τον στόχο μας. Επιβάλλεται να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή