Ο Ντόρσεϊ μπαίνει ξανά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Ο Ντόρσεϊ μπαίνει ξανά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιλογή του  στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ αποτελεί τη μεγάλη προτεραιρότητα του Τάιλερ Ντόρσεϊ και γι’ αυτόν τον λόγο άρχισε συνεργασία με διάσημο Αμερικανό εκπρόσωπο παικτών, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για τον ομογενή πλέι μέικερ.

Τις επαφές των «ερυθρόλευκων» με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ το προηγούμενο καλοκαίρι αποκάλυψε η αμερικανική ιστοσελίδα «Draft Express», υποστηρίζοντας ότι ο πρώην παίκτης της Εθνικής Νέων και υποψήφιος για κλήση στην προσεχή προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Ευρωμπάσκετ, αρνήθηκε την αρχική πρόταση για υπογραφή συμβολαίου, αλλά έχει δεσμευτεί ότι θα συζητήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας, εφόσον δεν συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και επιλέξει την Ελλάδα.

Ο Ντόρσεϊ έχει διευκρινίσει ότι θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες υπογραφής συμβολαίου με ομάδα του ΝΒΑ, αν και γνωρίζει ότι είναι μειοψηφικές.

• Μόλις μέσα σε 10 ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των δύο πρώτων αγώνων του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Φενέρμπαχτσε, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ. Για τους αγώνες Ολυμπιακού – Εφές η προπώληση ξεπέρασε το 50% από τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων».

• Ο Αρης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ζερμέν Τέιλορ και την απόκτηση του Αντουαν Σκοτ (25 χρ., 1,88), που έπαιξε για πρώτη φορά σε δύο ευρωπαϊκές ομάδες στη φετινή περίοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή