«Αρωμα» ημιτελικών στην Α1 του μπάσκετ

«Αρωμα» ημιτελικών στην Α1 του μπάσκετ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους δύο πρώτους ημιτελικούς των ελληνικών πλέι οφ, με αντίπαλο τον Αρη (10-13/5), θέλει να αξιοποιήσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος στο πλάνο της προετοιμασίας για τον ημιτελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/5). Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που είχαν πάρει για την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια συντόμευσης της αποθεραπείας του Ματ Λοτζέσκι, ώστε να παίξει στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης. Ο Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του, λόγω του προγράμματος των πλέι οφ, είναι αναγκασμένοι να αφήσουν αγωνιστικές εκκρεμότητες πριν από την αναχώρηση για την Πόλη. Η προσοχή του προπονητή του Ολυμπιακού, θα επικεντρωθεί στη συντηρητική χρησιμοποίηση των βασικών στελεχών και στη μεγαλύτερη αγωνιστική χρησιμοποίηση των συμπαικτών τους.

Στην ημιτελική φάση των πλέι οφ προκρίθηκε η ΑΕΚ με τη δεύτερη νίκη που πέτυχε στο Ρέθυμνο (70-81) και κατέρριψε την αρνητική παράδοση των ηττών που έχει γνωρίσει από το 2007 στην έδρα της κρητικής ομάδας. Αντίπαλος της ΑΕΚ θα είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods που διαθέτει το πλεονέκτημα έδρας (11-14/5).

• Θέση μέλους στο κεντρικό γραφείο της FIBA κατέχει, κατόπιν ψηφοφορίας, ο Αρης Ζώης που συμμετέχει στη διοίκηση της ΕΟΚ, τα τελευταία 20 χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή