Στον Ολυμπιακό για πάντα ο Γιώργος Πρίντεζης

Στον Ολυμπιακό για πάντα ο Γιώργος Πρίντεζης

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συγκίνηση του Γιώργου Πρίντεζη στις δηλώσεις που έκανε για την υπογραφή του νέου συμβολαίου, μέχρι το 2020 στον Ολυμπιακό, πιστοποίησε για τρίτη φορά στην καριέρα του τους άρρηκτους αισθηματικούς δεσμούς που έχει με τους «ερυθρόλευκους», καθώς και της διοικητικής εκτίμησης για την προσφορά του.

Η πρώτη συνάντηση των αδελφών Αγγελόπουλων με τον «υπαρχηγό» του Ολυμπιακού διήρκεσε δύο ώρες και δεν χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί δεύτερη, αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς και άμεση συμφωνία στους επόμενους στόχους της ομάδας και στο οικονομικό σκέλος.

Η επιθυμία του Πρίντεζη να «κρεμάσει τα παπούτσια» του στον Ολυμπιακό ήταν το κομβικό σημείο του νέου συμβολαίου που θα είναι εγγυημένο για την επόμενη τριετία, ενώ υπήρξε αύξηση κατά εκατό χιλιάδες ευρώ ετησίως και το συνολικό κόστος θα φτάσει τα 2,5 εκ. ευρώ.

«Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που κουβεντιάσαμε με τους προέδρους και συμφωνήσαμε κατευθείαν», είπε ο διεθνής παίκτης και βούρκωσε στην κατάληξη των δηλώσεών του: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου, γιατί, όπως φαίνεται, η κατάληξη της καριέρας μου θα γίνει στον Ολυμπιακό».

Επόμενο μεταγραφικό θέμα του Ολυμπιακού θα είναι η παραμονή του Βαγγέλη Μάντζαρη και η συνάντηση θα προγραμματισθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Στον παίκτη έχει ήδη κατατεθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Συνάντηση κορυφής

Συνάντηση με τον Τσάβι Πασκουάλ είχε χθες το βράδυ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεκινώντας ουσιαστικά τον σχεδιασμό της νέας περιόδου του Παναθηναϊκού Superfoods. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις αποδεσμεύσεις και τις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση, καθώς και το ύψος του μπάτζετ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η «πράσινη» ΚΑΕ απάντησε επισήμως στην κοινή δήλωση των αδελφών Αγγελόπουλων. Απαρίθμησε τα κρούσματα βίας από το 2006 έως και τα φετινά, επί των ημερών τους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και κατέληξε: «Μήπως να κοιταχθούν στον καθρέφτη τους όταν ζητούν συλλήψεις;».

• Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών θα κρίνει την ποινή που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Superfoods Δημήτρη Γιαννακόπουλο λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει στις 28 Μαΐου 2014, μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Ο κ. Γιαννακόπουλος ζητεί από τα διοικητικά δικαστήρια να ακυρωθεί η επί τετράμηνο στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας. Ακόμη, του επιβλήθηκε να εκτίσει και παλαιά εκκρεμούσα ποινή 3 μηνών στέρησης που του είχε επιβληθεί για διαφορετική αιτία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή