Μπάσκετ: Ευρείες νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Ευρείες νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευκαιρία για να βάλει τον Ολυμπιακό πιο πολύ στα «θέλω» του είχε χθες ο Ντέιβιντ Μπλατ, στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ουνικάχα του Μπράιαν Ρόμπερτς και του Κάιλ Ουίλτζερ, στο τουρνουά Costa del Sol στην Ισπανία, νότια της Μάλαγας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 94-77 χωρίς τους Παπανικολάου, Πρίντεζη, Μάντζαρη, Βεζένκοφ, Τίμα, Στρέλνιεκς, Μιλουτίνοφ, που αγωνίζονταν με τις Εθνικές τους, και Ουίλιαμς Γκος (ίωση), ενώ και η Μάλαγα δεν είχε στη διάθεσή της τους Σερμαντίνι, Σάλιν, Μιλοσάβλιεβιτς και Λεζόρ. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους Σπανούλη και Τουπάν που ήταν οι κορυφαίοι, Τολιόπουλο, Μπόγρη, ΛεΝτέι, Στεφανίδη, Στυλιανού, Λαμπρόπουλο, Μάνι Χάρις, Μιλόσεβιτς, Τσάπμαν και Ποκουσέφσκι. Σήμερα στις 21.00 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

• Ο ΠΑΟΚ (που ανανέωσε με Κόνιαρη για ακόμη έναν χρόνο) συνέτριψε την τουρκική Μπουγιουκσεχίρ 90-63, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έπαιξε στο κλειστό της Πυλαίας, αλλά ο Λίνος Χρυσικόπουλος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και αποχώρησε, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι Αμερικανοί Τζόουνς (12 π.), Γκάρετ (11 π.) και Γκος (11 π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ, τον οποίο παρακολούθησε και ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Αντελίνο Βεϊρίνια. Αντίθετα, μία ημέρα νωρίτερα, ο Αρης νίκησε 73-68 στην παράταση την ίδια αντίπαλο, παρουσία 1.500 φιλάθλων του, και είχε πρώτους σκόρερ τούς Τζόουνς (14 π.), Μπελ (17 π.) και Αγγέλου (11 π.). Με καλάθι του Οκερεάφορ στην εκπνοή, ο νεοφώτιστος Χολαργός, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στην έδρα του, επικράτησε 76-74 του Περιστερίου.

• Φιλικά με αντιπάλους υψηλής δυναμικότητας θα δώσουν ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός και η κυπελλούχος ΑΕΚ, στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που θα αρχίσει σήμερα στη Λευκωσία και οι δύο ελληνικές ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες (21.00), ενώ στον πρώτο αγώνα θα παίξουν Μακάμπι-Χίμκι. Από τους «πράσινους» θα απουσιάσουν οι πέντε διεθνείς παίκτες (Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Παπαπέτρου, Λεκαβίτσιους) ενώ από τους «κίτρινους» θα απουσιάσει ο διεθνής Γιαννούλης Λαρεντζάκης και στην Αθήνα έμειναν οι Ράταν-Μέις, Σαντ-Ρος και Καββαδάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή