Ευρωλίγκα: Οι 14 αντίπαλοι των «αιωνίων»

Ευρωλίγκα: Οι 14 αντίπαλοι των «αιωνίων»

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτα τζάμπολ σήμερα για τη νέα Ευρωλίγκα, στην οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και φέτος οι ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Ρεάλ, με την ενισχυμένη Μπαρτσελόνα να θέλει να επιστρέψει στην ελίτ…

ΑΡΜΑΝΙ: Με τους Μάικ Τζέιμς, Ντέλα Βάλε, Μπρουκς και Νέντοβιτς έχει ως αρχικό στόχο την οκτάδα. Η ομάδα του Μιλάνου έχει ήδη δείξει θετικά στοιχεία στα πρώτα της ματς.

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ: Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ισπανική ομάδα θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και όπως δηλώνει ο σύλλογος, η παρουσία αυτή… είναι μόνο η αρχή.

ΕΦΕΣ: Δείχνει ανανεωμένη μετά τις μεταγραφές. Οι Λάρκιν και Μπομπουά θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα του Αταμαν στα πλέι οφ.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Η περυσινή χρονιά ήταν άκρως εντυπωσιακή, καθώς η ομάδα του Γιασκεβίτσιους έφτασε έως και το φάιναλ 4. Αν καταφέρει να το επαναλάβει και φέτος θα θεωρηθεί άθλος.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Με τον ερχομό των Ουίλμπεκιν, Μπλακ και Ο’Μπράιαντ, οι φίλοι της Μακάμπι έχουν μεγάλες προσδοκίες και η ομάδα δείχνει αποφασισμένη για να επιστρέψει στην ελίτ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Δύο χρόνια μετά η γερμανική ομάδα επιστρέφει στην Ευρωλίγκα, θέτοντας νέους στόχους. Παίκτης-κλειδί είναι ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος προέρχεται από καταπληκτική σεζόν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Φέτος είναι η χρονιά που η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να επιστρέψει στα πλέι οφ και γιατί όχι και στο φάιναλ 4, έπειτα από δύο αποτυχημένες χρονιές. Οι «μπλαουγκράνα» ανανέωσαν το ρόστερ και υπέγραψαν με ποιοτικούς παίκτες όπως είναι ο Πάνγκος και ο Σίνγκλετον.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ: Το φάιναλ 4 διεξάγεται φέτος στη Βιτόρια και η τοπική ομάδα θα προσπαθήσει να βρίσκεται εκεί. Οι Βάσκοι ανανέωσαν το συμβόλαιο του σούπερ σταρ τους, Τορνίκε Σενγκέλια και πλέον οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ: Επειτα από 15 χρόνια, η ομάδα από το Μαυροβούνιο επιστρέφει στην Ευρωλίγκα. Στόχος της μια αξιοπρεπή παρουσία.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ: Η πρωταθλήτρια του Γιούροκαπ επιστρέφει στην Ευρωλίγκα με στόχο τα πλέι οφ, καθώς είναι μία «νέα» ομάδα με αρκετούς καινούργιους παίκτες.

ΡΕΑΛ: Το παιδί-θαύμα, Λούκα Ντόντσιτς, δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ της, όμως η «βασίλισσα» παραμένει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και φέτος, με ηγέτη τον Σέρχιο Γιουλ.

ΤΣΣΚΑ: Παραμένει η ομάδα με τους πιο ποιοτικούς παίκτες. Το ρόστερ του Ιτούδη είναι γεμάτο από αστέρια και φέτος ο μόνος στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Οι μεταγραφές των Λοβέρν και Ενις, σε συνδυασμό με την εμπειρία και το ταλέντο της ομάδας κάνουν τη Φενέρ για μία ακόμη χρονιά ισχυρό φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

ΧΙΜΚΙ: Η παρουσία της Χίμκι στα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ο βασικός στόχος της ομάδας. Ηγέτης της ομάδας δεν είναι άλλος από τον χαρισματικό σκόρερ Αλέξει Σβεντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή