Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός τον Αρη 1-0 και στο…+19

Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός τον Αρη 1-0 και στο…+19

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, επικρατώντας με 1-0 του Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα  και παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 41΄ λόγω αποβολής του Λαλά , αύξησαν την διαφορά τους από τους δεύτερους Θεσσαλονικείς, στο +19, φτάνοντας τους 70 βαθμούς.

Το γκολ του Μασούρα στο 38’ ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Ελ Αραμπί και Μπουχαλάκη ήταν αρκετό για την ομάδα του Πέδρο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Σα να βγαίνει νικητής σε τετ α τετ με τον Μαντσίνι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.  

Στην επανάληψη, ο Αρης εκμεταλλευόμενος την αριθμητική του υπεροχή αλλά και την αλλαγή του Μάνου στην θέση του Μπερτόλιο, έγινε πιο επιθετικός. Στο 51΄η κεφαλιά του Μάνου έφυγε άουτ και παρά το γεγονός πως μέχρι το τέλος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, δεν μπόρεσαν να την μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ, μένοντας σε μια φλύαρη υπεροχή. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (90+3 Καμαρά), Μπρούμα (46′ Ανδρούτσος), Μασούρας (80′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (88′ Κάιπερς)
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάκιτς (60′ Ιωάννου), Δεληζήσης, Ροζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Τζέγκο, Μπρούνο (73′ Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο (46′ Μάνος), Μαντσίνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή