Ρονάλντο: Ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ – Το χρυσό deal

Ρονάλντο: Ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ – Το χρυσό deal

Η μεταγραφή του Πορτογάλου άσου στην Αλ Νασρ ολοκληρώθηκε, με το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει τη «βόμβα» μέσω των social media

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ ολοκληρώθηκε, με το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει επίσημα τη «βόμβα» μέσω των social media.

Το συμβόλαιο του 37χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνια και θα του αποφέρει συνολικά το ποσό «μαμούθ» των 500 εκατ. ευρώ!

Στη συμφωνία περιλαμβάνονται η εκμετάλλευση του προφίλ του CR7 και τα εμπορικά έσοδα, με το «καθαρό» συμβόλαιό του να φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Ρονάλντο πέρασε με επιτυχία ιατρικά τεστ στη Μαδρίτη όπου βρισκόταν και υπέγραψε στην ισπανική πρωτεύουσα το συμβόλαιό του. Στο Ριάντ αναμένεται να ταξιδέψει την Κυριακή (1/1) ή το πρωί της Δευτέρας (2/1), προκειμένου να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αρχίζει αυτή η νέα πρόκληση σε αυτό το νέο πρωτάθλημα σε μια διαφορετική χώρα. Το όραμα με το οποίο λειτουργεί η Αλ Νασρ με εμπνέει» ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η ανακοίνωση της Αλ Νασρ

«Γράφεται ιστορία. Πρόκειται για μία μεταγραφή που όχι μόνο θα εμπνεύσει την ομάδα μας να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά θα εμπνεύσει το πρωτάθλημά μας, το έθνος μας και τις μελλοντικές γενιές, αγόρια και κορίτσια ώστε να βρουν τον καλύτερό τους εαυτό. Καλωσόρισες Κριστιάνο Ρονάλντο στο νέο σου σπίτι».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT