Γιουβέντους: Πρωτοφανής συμφωνία για αποκλεισμό από την Ευρώπη

Γιουβέντους: Πρωτοφανής συμφωνία για αποκλεισμό από την Ευρώπη

Σύμφωνα με το «Tuttosport» UEFA και «Μεγάλη Κυρία» «ανταλλάσσουν» μια ευρωπαϊκή σεζόν με το κλείσιμο του φακέλου για παραβιάσεις του FFP

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοντά σε μια πρωτοφανή συμφωνία φέρονται να βρίσκονται Γιουβέντους και UEFA, αναφορικά με το ευρωπαϊκό μέλλον των «μπιανκονέρι» τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το «Tuttosport».

Οι δύο πλευρές, κατά το δημοσίευμα, είναι κοντά σε συμβιβασμό, ο οποίος θα επιφέρει αποκλεισμό της Γιουβέντους από το προσεχές Conference League, με αντάλλαγμα το κλείσιμο του φακέλου για τις παραβιάσεις του Financial Fair Play. 

Αντιπροσωπεία δικηγόρων φέρεται να ταξίδεψε από το Τορίνο στη Νιόν και οι δύο πλευρές διαπραγματεύθηκαν χθες τον φετινό αποκλεισμό της «Γηραιάς Κυρίας» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αντάλλαγμα ο φάκελός της να μπει στο συρτάρι.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η απόφαση της ανεξάρτητης έρευνας της UEFA για το σκάνδαλο Plusvalenza, οι παραβιάσεις του οποίου ενδεχομένως επηρέασαν τους λογαριασμούς της ιταλικής ομάδας στο FFP και κατά συνέπεια τον διακανονισμό που υπέγραψε με την ευρωπαϊκή αρχή τον περασμένο Σεπτέμβριο ύψους μόλις 3,5 εκατ. ευρώ αντί των προσδοκώμενων 19 εκατ. ευρώ. 
Αν αληθεύει όλη αυτή η ιστορία και φυσικά μπορεί να έχει υπόσταση, η Γιουβέντους «θυσιάζει» την ευρωπαϊκή παρουσία της στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση προκειμένου να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν μέσω του ιταλικού πρωταθλήματος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή