Νικήτρια η Λίβερπουλ σε ένα… θρυλικό φιλικό για τον σπουδαίο Έρικσον

Νικήτρια η Λίβερπουλ σε ένα… θρυλικό φιλικό για τον σπουδαίο Έρικσον

Το «Ανφιλντ αποθέωσε τον σπουδαίο Έρικσον και υπό τις... οδηγίες του οι Legends της Λίβερπουλ νίκησαν αυτούς του Άγιαξ με 4-2

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν αυτό που ήθελε να ζήσει πάντα, σε όλη του την καριέρα ονειρευόταν να κάτσει στον πάγκο ως τεχνικός των Reds και να γνωρίσει την αποθέωση από το «Ανφίλντ».

Στη συνέντευξη που συντάραξε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον παραδέχθηκε πως προτού χάσει τη μάχη με τον καρκίνο θα ήθελε να γίνει έστω και τιμητικά κόουτς της Λίβερπουλ.

Και το κλαμπ με μια απίθανη κίνηση έκανε το όνειρό του πραγματικότητα!

Ο Σουηδός προπονητής κάθισε στον πάγκο των Reds για τη φιλική αναμέτρηση των Legends τους απέναντι στους αντίστοιχους του Άγιαξ και η εξέλιξη του αγώνα ήταν ονειρική.

Οι «Κόκκινοι» αν και βρέθηκαν άλλωστε πίσω στο σκορ με 2-0, με σκόρερ τους Τζιμπρίλ Σισέ και Ελ Ζαρ έκαναν τρομερή ανατροπή 4-2 και χάρισαν στον Ερικσον μια… μυθική νίκη, με το γήπεδο να τον αποθεώνει και να αφιερώνει το «You’ll Never Walk Alone».

 

Λίβερπουλ: Ντούντεκ, Γουέστερβελντ, Κέρκλαντ, Χίπια, Σκρτελ, Άγκερ, Αουρέλιο, Βινιάλ, Κβάρνε, Τζέραρντ, Σισόκο, Μπίστσαν, Σπίρινγκ, Γκονζάλες, Μάξι Ροντρίγκες, Τόρες, Μπάμπελ, Σισέ, Λίτμαναν, Κούιτ, Ελ Ζαρ

Άγιαξ: Βίντερ, Βάινχαρντ, Ντάνι Μπλιντ, Γκέντενααρ, Μπόριγκτερ, Ένοχ, φαν Χαλστ, Λίτμανεν, Μουσάμπα, Πέρεζ, Κρον-Ντέλι, Γούτερ, Κανού, Λίντενμπερχ, φαν ντερ Φάαρτ, φαν Ράιν, Βίτσγκε, Ρ. ντε Μπόρ, Μπάμπελ, ντε Γιονγκ, Σβαρτ, Ταχαμάτα, Σίλοι, Εμάνουελσον, Ντάβιντς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή