Εκουαδόρ – Ομιλος Ε’

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Στην έδρα τους, στο Κίτο, το Εκουαδόρ ήταν αήττητο χάνοντας μόνο 2 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια. Εκτός έδρας δεν τα πήγε τόσο καλά, ειδικά στην Αργεντινή, από την οποία έφυγε με 4 γκολ παθητικό στις αποσκευές του. Οι παίκτες αφιέρωσαν την πρόκρισή τους στον Κριστιάν Μπενίτεθ, τον 28χρονο συναθλητή τους που έχασε τη ζωή του από καρδιακή προσβολή στα γήπεδα του Κατάρ. Μια πραγματικά θλιβερή μέρα.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Όταν είναι «στη μέρα» του, είναι ένας από τους πιο καλούς πλάγιους στον κόσμο. Θα χρειαστεί 3 καλές μέρες στον 5ο όμιλο.

Αντόνιο Βαλέντσια

Ημερομηνία Γέννησης: 04/08/1985 – Σύλλογος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο τρίτος στη σειρά των Κολομβιανών προπονητών, ο Ρουέντα οδήγησε την Ονδούρα στο Μουντιάλ του 2010, στο οποίο όμως δεν σκόραρε ούτε μία φορά. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα.

Ρεϊνάλδο Ρουέντα

Ημερομηνία Γέννησης: 16/04/1957

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Εκουαδόρ – Ομιλος Ε’-1

Παίζει στην απέναντι πλευρά από τον αρχηγό του και παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αντόνιο Βαλέντσια, αλλά ο 24χρονος Τζέφερσον Μοντέρο έχει τη δυνατότητα να επισκιάσει κατά πολύ τον συμπατριώτη του, στη Βραζιλία το 2014, όπως απέδειξε σκοράροντας 2 φορές και δημιουργώντας άλλο ένα γκολ στο 4-1 κόντρα στην Παραγουάη τον Μάρτιο του 2013. Ικανός να εξουθενώσει τους αντιπάλους και στα δύο άκρα και με δυνατό τελείωμα, ο Μοντέρο θέλει να αναστήσει την καριέρα του στη Βραζιλία.

Τζέφερσον Μοντέρο

Ημερομηνία Γέννησης: 01/09/1989 – Σύλλογος: Μορέγια

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

15/06 Ελβετία

(Μπραζίλια 19:00)

21/06 Ονδούρα

(Κουριτίμπα 01:00)

25/06 Γαλλία

(Ρίο ντε Ζανέιρο 23:00)

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;

Αυτή θα είναι η τρίτη παρουσία του Εκουαδόρ σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Χρήσιμες πληροφορίες (από το ένθετο «Παγκόσμιο κύπελλο 2014)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT