Πόλο: «Προπόνηση» με Σλοβακία για την εθνική γυναικών

Πόλο: «Προπόνηση» με Σλοβακία για την εθνική γυναικών

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών –όπως αναμενόταν– δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση κόντρα στην αδύναμη Σλοβακία, την οποία συνέτριψε με 18-2 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, κάνοντας το 3 στα 3.

Ο αγώνας δεν χωράει κριτική, αφού το ελληνικό συγκρότημα έκανε μια πολύ καλή «προπόνηση» ενόψει των δύο καθοριστικών αναμετρήσεων που ακολουθούν κόντρα σε Ουγγαρία και Ρωσία, όπου θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου. Πρώτη σκόρερ χθες ήταν η Μαρία Πλευρίτου με 5 τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Σλοβάκες δεν πέτυχαν γκολ σε τρία δεκάλεπτα, με τον Γιώργο Μορφέση και τις Ελληνίδες παίκτριες να δοκιμάζουν συστήματα και τις δυνάμεις τους. Πλέον, η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία αύριο και τη Ρωσία την Κυριακή.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-2, 6-0, 4-0.

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ. Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 2, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ. 5, Αβραμίδου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Μπενέκου, Κότσια 2, Νίνου 1, Πλευρίτου Ελ. 3, Ξενάκη 3, Σταματοπούλου.

Σλοβακία (Χένρικ): Κίσοβα, Κοβατσίκοβα, Κουρούτσοβα, Γκαραντσόβσκα, Γιουνάσοβα, Σεντλάκοβα, Πέκοβα, Κολάροβα 1, Στανκοβιάνσκα 1, Μαλιάτοβα, Κατλόβσκα, Κίσοβα, Χόρτατοβα.

Σήμερα, έρχεται πάλι η σειρά των ανδρών, οι οποίοι μετά την ήττα από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία θα αντιμετωπίσουν τη Γεωργία (17.00).

«Δεχθήκαμε γκολ πάλι με ίδιους τρόπους όπως στα τελευταία ματς με τους Ιταλούς. Γκολ στην κόντρα ενώ εμείς ήμασταν με παίκτη παραπάνω, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο σε αυτό το επίπεδο και τρία σουτ έξω από τα 6-7 μέτρα. Παράλληλα, είχαμε ξανά πολύ χαμηλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω και δεν βρίσκαμε εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η ιταλική άμυνα παρέμεινε σκληρή σε όλο το ματς και εμείς κάναμε πολλά λάθη», δήλωσε μετά την αναμέτρηση, φανερά ενοχλημένος, ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος και πρόσθεσε: «Το βασικό ζητούμενο για εμάς είναι να βελτιώσουμε στη συνέχεια το παιχνίδι μας και κυρίως τον τρόπο που κάνουμε επίθεση. Πρέπει να παίρνουμε πιο σωστές αποφάσεις και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή