Το ειρωνικό σχόλιο του BBC για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Ο τελευταίος Έλληνας φιλόσοφος»

Το ειρωνικό σχόλιο του BBC για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Ο τελευταίος Έλληνας φιλόσοφος»

«Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης...Τσιτσιπάς», αναφέρει το βρετανικό μέσο ενημέρωσης, σχολιάζοντας τα tweets του Έλληνα τενίστα.

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει δεχθεί αρκετές φορές «πυρά» για τις απόψεις που εκφράζει στον λογαριασμό του στο Twitter. Τώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και τα tweets του ξεπέρασαν τα ελληνικά σύνορα και γίνονται αντικείμενο ειρωνικού σχολιασμού από το BBC Sport.

To βρετανικό μέσο ενημέρωσης συγκέντρωσε κάποια από τα «φιλοσοφικά» τιτιβίσματα του Έλληνα τενίστα, τα οποία τοποθέτησε κάτω από φωτογραφίες του.

«Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης… Τσιτσιπάς. Απλά ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά Ελλήνων φιλοσόφων», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης του BBC Sport στο Facebook.

Tα tweets του Τσιτσιπά που επέλεξε το BBC Sport για να… αποδείξει ότι ο νεαρός τενίστας συνεχίζει ένδοξα την παράδοση των αρχαίων φιλοσόφων είναι τα εξής:

  • «Μια κυλιόμενη σκάλα και μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι δύο πράγματα που μπορούν να σταματήσουν να λειτουργούν και να επιτύχουν τον αρχικό τους στόχο»
  • «Τα αβοκάντο δεν είναι τόσο καλά όσο το γουακαμόλε»
  • «Το να λες σε κάποιον ότι του πάνε τα γένια σημαίνει βασικά ότι δείχνει καλύτερος όσο λιγότερο βλέπεις το πρόσωπό του»
  • «Αληθινή ευτυχία είναι να γυρίζεις το μαξιλάρι από την κρύα πλευρά»
  • «Ο πρώτος άνθρωπος που έφαγε καβούρι πρέπει να ήταν απίστευτα πεινασμένος για να φάει οικειοθελώς μια τεράστια, θαλάσσια αράχνη που φορά όλη την πανοπλία της»
  • «Οι μελλοντικές γενιές που θα διαβάζουν ιστορία, θα χρειαστεί πιθανώς να διαβάζουν tweets».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή