Η ανατροπή στην Καλαμάτα έφερε τρόπαιο στους «ερυθρολεύκους»

Η ανατροπή στην Καλαμάτα έφερε τρόπαιο στους «ερυθρολεύκους»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 14ο Κύπελλο Ελλάδος κατέκτησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα. Στον τελικό της διοργάνωσης νίκησε με 3-1 την Κηφισιά σε μια αναμέτρηση με πολλές ανατροπές.

Η Κηφισιά προηγήθηκε με 1-0 σετ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι», χάρη και στην εντυπωσιακή απόδοση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ (ψηφίστηκε και ως ο κορυφαίος αθλητής της αναμέτρησης), κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν τη νίκη και το τρόπαιο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όσο η Κηφισιά. Πραγματικά τους θαυμάζω. Απέδειξαν ότι άξια έχουν κάνει αυτή την πορεία, αλλά νομίζω ότι κι εμείς αποδείξαμε ότι εξακολουθούμε να έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή», δήλωσε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ενώ ο προπονητής, Δημήτρης Καζάζης, υπογράμμισε: «Μέσα από προβλήματα που προέκυψαν τελευταία στιγμή, η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής και πήρε την πιο σημαντική νίκη μέχρι τώρα». Ιδιαίτερη σημασία είχε για τον Κώστα Χριστοφιδέλη η κατάκτηση του τροπαίου. Ηταν το 9ο κύπελλο του αθλητή, που ισοφάρισε τον Γιώργο Ντράκοβιτς: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να κατακτάς έναν τίτλο με την ομάδα σου και να το συνδυάζεις με ένα προσωπικό επίτευγμα. Εύχομαι να είμαι υγιής και να μπορέσω και τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσω και άλλες κούπες».

• Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Τα αποτελέσματα: Ρέθυμνο – ΑΕΚ 1-3, Ηρακλής Θ. – Ηρακλής Κ. 3-0, Μαρκόπουλος – Πανναξιακός 0-3, Μακεδόνες – Σταυρούπολη 3-2, Παναθηναϊκός – Ιωνες 3-0, και Ολυμπιακός Βριλήσσια 3-0. Αύριο, σε εξ αναβολής αγώνα της 20ής αγωνιστικής, το Μαρκόπουλο θα βρεθεί αντιμέτωπο με τον Παναθηναϊκό (18.30). Βαθμολογία: Ολυμπιακός 60, ΑΕΚ 58, Βριλήσσια 49, Παναθηναϊκός 44, Πανναξιακός 40, Μακεδόνες 27, Ηρακλής Θ. 23, Ρέθυμνο 2, Μαρκόπουλο 20, Ηρακλής Κ. 14, Ιωνες 12, Σταυρούπολη 6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή