Συνάντηση με τον υφυπουργό έχουν σήμερα οι πολίστες

Συνάντηση με τον υφυπουργό έχουν σήμερα οι πολίστες

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, θα συναντηθούν σήμερα οι κορυφαίοι πολίστες της χώρας προκειμένου να βρεθεί μία λύση για την παρουσία της Εθνικής μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι αθλητές έχουν ενημερώσει ότι δεν θα αρχίσουν τις προπονήσεις εάν δεν διευθετηθεί το θέμα με τα οδοιπορικά. Στο μεταξύ, ένας ακόμη διεθνής πολίστας, ο Σπύρος Φωτόπουλος, αποχώρησε από την προετοιμασία της Εθνικής και τάχθηκε στο πλευρό των συμπαικτών του. Οι πολίστες είχαν ζητήσει ένα ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα και να προσπαθήσουν να βρουν λύση, καθώς επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μάλιστα, έστειλαν επιστολή στον υφυπουργό, στην οποία αναφέρουν ότι εάν δεν μπορεί η ομοσπονδία να τους καταβάλει οδοιπορικά είναι διατεθειμένοι να καλύψουν με δικά τους χρήματα τις μεταφορές τους κ.λπ. αρκεί η προετοιμασία να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες αντί για 75 ημέρες. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι και στο παρελθόν πολίστες της εθνικής ομάδας είχαν οικονομικές διενέξεις με την ομοσπονδία της κολύμβησης.

Στο μεταξύ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς βλέπει τη νέα ομάδα να μειώνεται μέρα με τη μέρα, καθώς οι νέοι πολίστες θέλουν να στηρίξουν τους πιο παλιούς παίκτες. Ο Σπύρος Φωτόπουλος, ο οποίος κλήθηκε ξαφνικά στην Εθνική, αποφάσισε να αποχωρήσει τόσο για να εστιάσει την προσοχή του στο διάβασμα, όσο και για να βοηθήσει με τη στάση του τους συναθλητές του.

• Η σερβική ομοσπονδία έκανε έκκληση για οικονομική βοήθεια λόγω των πλημμυρών που έχουν πλήξει τη χώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή