Τα βρήκαν πολίστες και ΚΟΕ, επιστροφή στην προετοιμασία

Τα βρήκαν πολίστες και ΚΟΕ, επιστροφή στην προετοιμασία

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σκουφάκι με το εθνόσημο θα φορέσουν από σήμερα οι 11 κορυφαίοι πολίστες μας που απείχαν από τις προπονήσεις ύστερα από διένεξη με την οικεία ομοσπονδία και θα αρχίσουν προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

«Αναγνωρίσαμε τη διάθεση και την πρόθεση από την πλευρά της ΚΟΕ να βρεθούν λύσεις. Ως εκ τούτου, προτάσσοντας το καλό της εθνικής ομάδας και κατ’ επέκταση της ελληνικής υδατοσφαίρισης, που αποτελεί την κοινή επιδίωξη όλων μας, αποφασίσαμε να θέσουμε τους εαυτούς μας ξανά στη διάθεση του προπονητή», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Οι αθλητές είχαν μείνει μακριά από τις προπονήσεις για, σχεδόν, δύο εβδομάδες εξαιτίας της διαφωνίας που είχαν με την ΚΟΕ στο θέμα των οδοιπορικών. Σε συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, η ομοσπονδία δεσμεύθηκε για μικρή αύξηση των οδοιπορικών και πριμ στόχων για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, για επανεξέταση των οφειλών από το 2012, ενώ η αποπληρωμή των φετινών οδοιπορικών θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Συμπαραστάτες στον αγώνα τους οι διεθνείς είχαν και τέσσερις νέους πολίστες, οι οποίοι αρνήθηκαν να φορέσουν το σκουφάκι της Εθνικής. «Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Αναγνώρισαν τους δίκαιους και εύλογους λόγους της αποχής μας και ένιωσαν την ανάγκη να ταχθούν υπέρ μας με τη στάση τους να αποχωρήσουν από την προετοιμασία, ενώ είχαν κληθεί στη θέση μας», τονίζουν οι «11» και δεσμεύονται να στηρίξουν τους νέους ώστε αυτή η στάση να μην αποτελέσει, στο μέλλον, αφορμή αποκλεισμού από την Εθνική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή