Διπλά άτυχος στην κλήρωση του πόλο ο Ολυμπιακός

Διπλά άτυχος στην κλήρωση του πόλο ο Ολυμπιακός

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού πόλο θα βρει ο Ολυμπιακός απέναντί του στο Τσάμπιονς Λιγκ των ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν στον Α΄ όμιλο μαζί με την κάτοχο του τίτλου Μπαρθελονέτα (Ισπανία), την Μπρέσια (Ιταλία), την Εγκερ (Ουγγαρία) και με δυο ομάδες που θα προκύψουν από τους προκριματικούς.

Οι «Πειραιώτες» ήταν… διπλά άτυχοι διότι από τον όμιλό τους, λόγω της Μπαρθελονέτα, θα δοθούν μόνο δύο «εισιτήρια» για το «Φάιναλ-6» της Βαρκελώνης. Από τον 2ο όμιλο (Παρτιζάν, Γιουγκ, Γαλατά και Σπαντάου) θα δοθούν τρία. «Δυστυχώς και φέτος έχουμε στον όμιλο μας την Μπαρθελονέτα, η οποία μας κόβει ένα εισιτήριο πρόκρισης. Αυτό είναι μειονέκτημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με στόχο την πρόκριση. Σίγουρα θα μπορέσουμε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα όταν δούμε και τις ομάδες που θα πάρουν τα “εισιτήρια” από τους προκριματικούς», δήλωσε ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος.

Πρώτη αντίπαλος για την ομάδα του Πειραιά θα είναι η Μπρέσια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Ιταλία, στις 29 Νοεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή