Σπουδαία έκπληξη από Υδραϊκό, εκτός φάιναλ φορ η Βουλιαγμένη

Σπουδαία έκπληξη από Υδραϊκό, εκτός φάιναλ φορ η Βουλιαγμένη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος ανδρών θα βρεθεί εφέτος η ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης. Ο «νεοφώτιστος» στην Α1, Υδραϊκός, συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκησε τους «μπέμπηδες» με 8-7 (1-1, 3-3, 1-3, 3-0). Η ανατροπή έγινε στο τελευταίο οκτάλεπτο χάρη σε ένα σερί με 3-0. Στις 29 Απριλίου θα αντιμετωπίσει τον Ν.Ο. Πατρών, διεκδικώντας το «εισιτήριο» για τους «4».

Θύμα… έκπληξης παραλίγο να πέσει και ο Παναθηναϊκός. Στον αγώνα με τη Γλυφάδα, για να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ φορ έφτασε στα πέναλτι. Οι «Γλυφαδιώτες», σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν μπροστά στο σκορ αλλά στο φινάλε της αναμέτρησης οι «πράσινοι» αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι. O αγώνας ολοκληρώθηκε με τον πίνακα στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο να δείχνει 6-6 (1-1, 1-3, 2-1, 2-1). Στα πέναλτι υπερίσχυσε ο ΠΑΟ με 4-3.

Στα πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση και στον αγώνα του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου με τον ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά ο ΑΟΠΦ ισοφάρισε σε 9-9. Τα οκτάλεπτα (πρώτος ο ΑΟΠΦ): 2-4, 3-2, 1-2, 3-1. Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου έχασε το τέταρτο πέναλτι για το Π. Φάληρο και ο Δημήτρης Μιτελούδης ευστόχησε δίνοντας τη νίκη στον δικέφαλο (5-3 στα πέναλτι).

Ο Α.Ο. Π. Φαλήρου θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα με νέο προπονητή. Τη θέση του Νίκου Βενατόπουλου θα πάρει ο Κούλης Ιωσηφίδης, ο οποίος θα επιστρέψει στους προπονητικούς πάγκους.

Σήμερα, αναμένεται να αναδειχθεί η τέταρτη ομάδα που θα πάρει μέρος στο «φάιναλ φορ». Αντιμέτωποι θα βρεθούν ο Ολυμπιακός με τη Χίο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή