Ηττα από την ανώτερη Ουγγαρία για τα κορίτσια του πόλο

Ηττα από την ανώτερη Ουγγαρία για τα κορίτσια του πόλο

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καλή αρχή δεν είχε ανάλογη συνέχεια για την εθνική ομάδα πόλο γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που συνεχίζεται στο Βελιγράδι. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε από την Ουγγαρία με 6-9 (2-3, 1-2, 2-2, 1-2), στον δεύτερο αγώνα της για τη διοργάνωση. Σήμερα, οι άνδρες θα παίξουν με την Τουρκία.

Η εθνική γυναικών βρέθηκε σε ρόλο… κυνηγού πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρώτο οκτάλεπτο. Τα κορίτσια του Σάκη Κεχαγιά κοίταξαν στα μάτια τις αντιπάλους τους μόνο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι Ουγγαρέζες ήταν ανώτερες, ενώ οι διεθνείς μας υστερούσαν τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και είχαν άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. Η Ασημάκη μπορεί να έδωσε μεγάλη μάχη μπροστά από τη μαγυάρικη εστία αλλά οι συμπαίκτριές της δεν μπορούσαν να περάσουν εύκολα την μπάλα και προτιμούσαν να κάνουν σουτ από την περιφέρεια, τα οποία δεν είχαν τύχη. Παρόλα αυτά, η φουνταριστή πέτυχε δύο γκολ (ξεπέρασε τα 400 σε σύνολο). Μεγάλη απώλεια ήταν η αποβολή της Φιλιώς Μανωλιουδάκη στο τρίτο οκτάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο, στην «Αρένα» του Βελιγραδίου, οι Ουγγαρέζες ολοκλήρωσαν εύκολα την αποστολή τους και πήραν τους βαθμούς της νίκης. Οι διεθνείς μας θα αντιμετωπίσουν αύριο τη Ρωσία και θέλουν νίκη για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης. Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου μας, η Ρωσία νίκησε την Πορτογαλία με 21-5 και η Ολλανδία την Τουρκία με 25-0.

«Αυτό που δεν πήγε καλά ήταν ο παίκτης παραπάνω. Είχαμε 2 στα 10 και μ’ ένα ποσοστό 20% στον παραπάνω δεν μπορείς να διεκδικήσεις το παιχνίδι. Προχωράμε μ’ αυτό τον αγώνα σαν οδηγό και θα δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε σ’ αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Πάμε για τον επόμενο αντίπαλο, που είναι η Ρωσία. Ολες αυτές οι ομάδες, θεωρώ ότι είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά σ’ ένα τέτοιο αγώνα. Εγώ αυτό που κοιτάζω είναι πώς θα βελτιωθεί η δική μας ομάδα, παιχνίδι με παιχνίδι, και προχωράμε» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σάκης Κεχαγιάς.

Η βαθμολογία του ομίλου: Ρωσία 6, Ολλανδία 6, Ουγγαρία 3, Ελλάς 3, Πορτογαλία και Τουρκία 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή