Ατζέντα

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναυλία της Ορχήστρας Intrarti στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Δαναΐδων & Αντιγόνης). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα Βιβάλντι, Χέντελ, Γκρίγκ, Μπρίτεν κ.ά. Σολίστ οι Δημήτρης Γούζιος (βιολοντσέλο) και Ηλιάνα Αντωνίου (σοπράνο). Εναρξη 8 μ.μ. H είσοδος είναι ελεύθερη.

ΒΒαλκανική fusioστο «Half Note» μέχρι τις 29 του μηνός. Συμμετέχουν οι Tamara Obrovac (τραγούδι – φλάουτο), Theodosi Spassov (kaval, φωνή, μελόντικα), Κώστας Αθανασιάδης (ντραμς) κ.ά.

ΒΜπαλάντες της δεκαετίας του ’60 – ’70 στο «Τσάι στη Σαχάρα» (Λαοδικείας 18, Ιλίσια) με τους Ρένα Κουμιώτη και Μιχάλη Βιολάρη. Ωρα έναρξης 10.30 μ.μ.

ΒΟ Λουδοβίκος των Ανωγείων στο «Αερικό» (Αγαθάρχου 4-6, Ψυρρή) με αγαπημένα παραμύθια και τραγούδια (10 μ.μ).

ΒΣτον «Σταυρό του Νότου» (Φραντζή & Θαρύππου 37, N. Κόσμος) ο Μανώλης Φάμελος για μια τελευταία βραδιά (10.30 μ.μ.).

ΒΣτη Λάρισα (Δημοτικό Ωδείο) οι Ευανθία Ρεμπούτσικα, Παναγιώτης Καλατζόπουλος και Ελλη Πασπαλά για μία και μοναδική βραδιά. Θα ακουστούν τραγούδια και ορχηστρικά αποσπάσματα από τους δίσκους «Το αστέρι και η ευχή», «Για τη συνήθεια του έρωτα», «Peppermint», «Μικρές Ιστορίες», «Μόνο ένα φιλί» κ.ά.

ΒΣυναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο I. Π. Μεσολογγίου.

ΧΟΡΟΣ

«Για Πάντα» από την «Ομάδα Εδάφους» στο θέατρο «Ηβη» για δέκα βραδιές ακόμη. Σκηνοθεσία και χορογραφίες: Δημήτρης Παπαϊωάννου. Χορεύουν μαζί με τον χορογράφο οι Γιάννης Γιαπλές, Νίκος Δραγώνας, Νίκος Καλογεράκης, Στάθης Μερμίγκης, Αντζελα Μπρούσκου, Φώτης Νικολάου, Γιάννης Νταλιάνης και Σταυρούλα Σιάμου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τελετή απονομής των Διεθνών Διαγωνιστικών Βραβείων του Ιδρύματος Ωνάση για τη συγγραφή πρωτότυπου θεατρικού έργου, δημιουργία πρωτότυπης χορογραφίας και τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για χορό στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (7 μ.μ.). H είσοδος είναι μόνο με προσκλήσεις.

Β«Ανδρέας Εμπειρίκος: Προσωπική μυθολογία». Την εκδήλωση οργανώνει το EKEBI στην αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (7 μ.μ.). Θα μιλήσουν οι Πάνος Αλούπης, Βίκτωρ Ιβάνοβιτς και Μιχάλης Κοπιδάκης, με συντονιστή τον Νάνο Βαλαωρίτη.

Β«Ο πρώιμος Ελύτης». Ομιλία της Bertrand Bouvier στην Ακαδημία Αθηνών (7 μ.μ.) με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τον θάνατο του ποιητή.

Β«Νέοι Βρετανοί Λογοτέχνες». Λογοτεχνική εκδήλωση οργανώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Βρετανικό Συμβούλιο στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» (κεντρικό κτίριο Πανεπιστημίου Αθηνών – Πανεπιστημίου 30 – 7 μ.μ.). Θα μιλήσουν οι George Szirtes, Barbara Trapido, Λιάνα Σακελλίου – Schultz και Θεόδωρος Γρηγοριάδης.

ΕΚΘΕΣΗ

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Καραβά στις «Συναντήσεις της Πύρνας» (Διονύσου 65, Κηφισιά, τηλ. 62.30.913). Εναρξη 8 μ.μ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εθελοντές οργανώνει το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο από την Πέμπη 29 του μηνός. Πληροφορίες τηλ. 33.12.995-7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή