Ατζεντα

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αφιέρωμα στον Γιάννη Χρήστου με την Ορχήστρα Χρωμάτων, απόψε στο Ηρώδειο (9 μ.μ.).

Συναυλία του κουαρτέτου κιθάρας «Ars Nova» διοργανώνει το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών στην ταράτσα του Κέντρου Ελληνικής Παράδοσης (Μητροπόλεως 59 – 9 μ.μ.).

Βραδιά αφιερωμένη σε μεγάλους λαϊκούς ερμηνευτές απόψε στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα (9.30 μ.μ.). Εμφανίζονται οι Μαίρη Λίντα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Πόλυ Πάνου, Μιχάλης Μενιδιάτης, Γιάννης Καλαντζής και Θανάσης Κομνηνός.

Το μουσικό σύνολο «Οδοιπόροι» παρουσιάζει μια βραδιά αφιερωμένη σε Ελληνες συνθέτες στο Αττικό Θέατρο (Αττικό Αλσος – 9 μ.μ.). H είσοδος είναι ελεύθερη.

Στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης ο Μάριος Φραγκούλης (9 μ.μ.). Γκεστ στάρ ο τραγουδιστής των Moody Blues JustiΗayward.

Ρεσιτάλ πιάνου της Δανάης Στεφάνου στο θέατρο «Απόλλων» Σύρου (9 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

«Θηβαΐς». Παράσταση κινεζικής όπερας Hebei Bang Zi στο υπαίθριο θέατρο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δελφών (9.30 μ.μ.) στο πλαίσιο της 11ης Διεθνούς Συνάντησης Αρχαίου Δράματος («Θηβαϊκός Κύκλος»). H σκηνοθεσία είναι του Λούο Χιν Λιν.

«Μεταξύ ονείρων». H ομάδα μιμικής «Πλεύσις» στο 3ο Φεστιβάλ Τρίπολης (Μαλλιαροπούλειο Θέατρο – 9.30 μ.μ.) σε μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα του Χόρχε Λ. Μπόρχες.

«Ο Σέντζας». H κωμωδία του Παντελή Χορν παρουσιάζεται στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης – 9 μ.μ.) από τη θεατρική ομάδα «Αναζήτηση». Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή.

«Του κουτρούλη ο γάμος». H κωμωδία του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών με τη «Λαϊκή Αθηναϊκή Σκηνή» του Γιάννη Μόρτζου.

ΑΚΡΟΑΣΗ

Μεθαύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για ηθοποιούς που χορεύουν και τραγουδούν από την Κάρμεν Ρουγγέρη στο θέατρο «Κιβωτός» (Πειραιώς 115, από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.). Πληροφορίες: τηλ. 010-36.29.608.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εναρξη του οικολογικού φεστιβάλ «Γιορτές της Γης» που διοργανώνει η εταιρεία περιβαλλοντικής έρευνας και ενημέρωσης «Οικοτοπία» στην Βλάστη Κοζάνης μέχρι τις 14 του μηνός. Απόψε το Θέατρο Δρόμου «Ιώ» παρουσιάζει το λαϊκό παραμύθι «Ζαχαράκης».

ΧΟΡΟΣ

Τρεις βραδιές αργεντίνικου τανγκό απόψε, αύριο και μεθαύριο, με το συγκρότημα «Tango Por Dos» στο Θέατρο του Λυκαβηττού (9 μ.μ.).

Η ομάδα χορού «Πρόσχημα» στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» για μια τελευταία βραδιά (9.30 μ.μ.).

Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια της Βουλγαρίας από το συγκρότημα «Zdravets» στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» (Ηράκλειο Κρήτης – 9.30 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή