Ατζεντα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

-Το βιολί στην ιταλική μουσική είναι το θέμα της συναυλίας της Ορχήστρας των Χρωμάτων με σολίστ τον Δημήτρη Σέμση, που πραγματοποιείται στο «Τριανόν», μαζί με την προβολή της ταινίας του Λουκίνο Βισκόντι «Bellissima».

-O δεύτερος κύκλος του Διεθνούς Grand Prix Μαρία Κάλλας πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής.

-Μουσική μπαρόκ εκτελεσμένη με παλαιά όργανα παρουσιάζεται στις 7.30 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Παίζει το σύνολο il ristratto dell’ amore, έργα των Μαρέ, Φορκερέ και Ντε Σεν Κολόμπ για βιόλα ντα γκάμπα.

-Ηλεκτρονική μουσική από τους Dual, iD και S40 Sound Project στο Μικρό Μουσικό Θέατρο (Βεΐκου 33, Κουκάκι).

ΧΟΡΟΣ

-Τελευταία παράσταση για το μπαλέτο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σεργκέι Προκόφιεφ στην Εθνική Λυρική Σκηνή. H χορογραφία είναι του Ρούντι Βαν Ντάντσιχ.

-Διαγωνισμό χωρού διοργανώνει η εταιρεία στήριξης χορού «Τερψιχόρης έργα», παράλληλα με τη διαδικασία επιλογής Ελλήνων χορευτών για τη σχολή του Μορίς Μπεζάρ στη Λωζάννη. H επιλογή θα γίνει στις 20 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Πληροφορίες, στο τηλέφωνο 2810-288512.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

-Σεμινάριο για επαγγελματίες ηθοποιούς με τίτλο «Κωμωδίας ανάγνωσμα – Διεύρυνση της κωμωδίας» πραγματοποιεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου στις 12 Μαρτίου στο θέατρο «Εργαστήριον». Πληροφορίες 210-3252676.

-Τριήμερο σεμινάριο για επαγγελματίες χορευτές και ηθοποιούς πραγματοποιεί στις 15-17 Μαρτίου στο Κέντρο Μελέτης Χορού «Ισιδώρα και Ραϊμόνδος Ντάνκαν» η περφόρμερ Μαξίν Χέπνερ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-7621234, 7621164.

-Σειρά τετράμηνων σεμιναρίων για το θέατρο, τη σκηνογραφία- ενδυματολογία και τον κινηματογράφο πραγματοποιεί η σχολή δραματικής τέχνης «H πρόβα». Πληροφορίες στο τηλ. 210-8818326.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή