Ατζεντα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Θεσμοφοριάζουσες» από τη θεατρική ομάδα «Διαδρομή» απόψε και αύριο στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Σκηνοθεσία: K. Τσιάνος. Πρωταγωνιστούν οι Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Βούρος.

– Στο υπαίθριο θέατρο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δελφών παρουσιάζονται τα έργα: «Scherben» (αποσπάσματα Ευριπίδη, σκηνοθεσία: Hans Gunther Heyme) και Αισχύλου «Επίγονοι» (σκην: Θ. Τερζόπουλος).

– «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο αρχαίο θέατρο Οινιάδων. Παίζουν οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μάγια Λυμπεροπούλου και Δημήτρης Αλεξανδρής.

– «H κωμωδία των παρεξηγήσεων» του Σαίξπηρ (παραγωγή του «Σύγχρονου Θεάτρου Αθήνας») παρουσιάζεται απόψε στο Περιστέρι. Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης.

ΧΟΡΟΣ

Στο Θέατρο Γης Θεσσαλονίκης εμφανίζεται για μια τελευταία βραδιά το Αμέρικαν Μπάλε Θίατερ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Ιερές Μουσικές». Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων που οργανώνει η Πολιτιστική Ολυμπιάδα εμφανίζονται απόψε στο Ηρώδειο τα συγκροτήματα: Κέντρο Καππαδοκικών Μελετών, Arakne Mediterranea, Emil Zrihan, Περιστρεφόμενοι Δερβίσηδες της Δαμασκού, Πάκο Πένια κ.ά. Στην είσοδο του Ηρωδείου θα πραγματοποιηθεί δρώμενο με τους Masters of ShaoliMonks. Ωρα έναρξης 9 μ.μ.

– «Τα νυχτερινά». H Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου στη Μικρή Επίδαυρο.

– 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών στο Θέατρο Πέτρας. Απόψε εμφανίζονται τα συγκροτήματα: «Τα δάχτυλα της Εκάτης», «Okay Temiz», Muzica Dum Dum κ.ά.

– H ομάδα κρουστών «Les Tambours du Bronx» στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας.

– «Σερενάτες εν πλω υπό το σεληνόφως» με την Κεφαλονίτικη Χορωδία και Μαντολινάτα την Κυριακή 13 του μήνα με κρουαζιερόπλοιο που θα σαλπάρει από Μαρίνα Φλοίσβου. Πληροφορίες και συμμετοχές: τηλ. 210-3235593, 3235970.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή