H Μπιγιονσέι βιάζεται να γίνει… σούπερ σταρ!

H Μπιγιονσέι βιάζεται να γίνει… σούπερ σταρ!

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν αποκαλείται τυχαία η νέα βασίλισσα της ποπ. Εχει έρθει για να γίνει Τζένιφερ στη θέση της Τζένιφερ… Σίγουρα θα την έχετε ήδη δει σε κάποιο από τα ολοκαίνουργια βιντεοκλίπ της, να χορεύει, να τραγουδά, να αποκαλύπτει το ταλέντο της. Είναι κάτι ανάμεσα σε Τζένιφερ Λόπεζ, Αγγελο του Τσάρλι και μιγάδα καλλονή. Το όνομα της, Beyonce Knowles, μας δυσκολεύει κάπως στην προφορά, αλλά κρατάμε το Μπιγιονσέι για να συνεννοούμαστε, όπως άλλωστε υπογράφει και η ίδια στο άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε και στην χώρα μας.

Την ακούμε, τη βλέπουμε στον κινηματογράφο, θεωρείται περιζήτητο μοντέλο στον κόσμο της διαφήμισης. Δεν είναι καινούργια στον χώρο. Εχει ήδη πουλήσει εκατομμύρια δίσκους, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στην χώρα μας, έχει αποσπάσει βραβεία Γκράμι, έχει παίξει σε κινηματογραφικά μπλοκμπάστερ… Τι άλλο μπορεί να ζητά το μέλος ενός γυναικείου γκρουπ, όπως είναι οι Destiny’s Child; H αλήθεια είναι ότι περιμέναμε εδώ και καιρό την Μπιγιονσέι να κάνει το πρώτο της, «μοναχικό» βήμα αφού ξεχώριζε κάθε φορά που εμφανιζόταν με τα άλλα δύο μέλη του γκρουπ, την Μισέλ και την Κέλι.

Με το «Dangerously ilove», δηλώνει στα 21 της χρόνια έτοιμη να γίνει σούπερ σταρ, χωρίς να κρύβει το άγχος της. «Είναι δίκοπο μαχαίρι. Οσο περισσότερους ρόλους ερμηνεύω, όσο πιο συχνά εμφανίζομαι στην τηλεόραση, με γνωρίζουν αυτομάτως περισσότεροι άνθρωποι. Ειδικά μετά τη διαφήμιση και το σινεμά, το κοινό μου έχει μεγαλώσει, με αναγνωρίζουν πλέον παντού γι’αυτό και γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να πάω οπουδήποτε».

Δεν είναι η μόνη που πάσχει από αγοραφοβία. Με τον καιρό λέει ότι θα συνηθίσει. Παραδέχεται όμως πως έχει ήδη βαρεθεί να ποζάρει και να στήνεται στον φακό, να χαμογελά, να υπογράφει αυτόγραφα, να είναι το καλό κορίτσι της ποπ. Θα πρέπει να συνηθίσει όμως. Ηδη το πρώτο σινγκλ της, «Crazy ilove», είναι στην κορυφή και ακούγεται διαρκώς στο ραδιόφωνο και στα καλοκαιρινά κλαμπ, αν αυτό αποδεικνύει τελικά κάτι για την διάρκεια ενός καλλιτέχνη στον χρόνο.

Τον Σεπτέμβριο θα την δούμε να παίζει στο πλευρό του Κούμπα Κούντινγκ Τζούνιορ στο «The fighting temptations», το πρώτο φιλμ μετά τον ρόλο της Κλεοπάτρας στο «AustiPowers iGoldmember». Για να μην βρεθεί εξ απροόπτου, ετοιμάζεται να ηχογραφήσει ακόμη ένα άλμπουμ με τις Destiny’s child, «ακόμη κι αν δεν πουλήσει ούτε ένα εκατομμύριο αντίτυπα. O μόνος λόγος για τον οποίο δεν θα ξαναπήγαινα στο γκρουπ, θα ήταν αν χαλούσε η φιλία μας».

Τι κρατάμε από το «Dangerously ilove»; Ενα άλμπουμ με ρετρό ήχο, αισθησιακές εικόνες, ρομαντικές, αλλά και επιθετικές μελωδίες. Γράφει και η ίδια ορισμένα από τα τραγούδια, στα οποία, υπογράφει και την παραγωγή. «Ηθελα να καταλάβει ο κόσμος ότι μπορεί να δείχνω τόσο δυναμική, όμως δεν παύω να είμαι άνθρωπος, να ερωτεύομαι, να πληγώνομαι, να βιώνω ότι βιώνει κάθε γυναίκα.» H συγκεκριμένη γυναίκα πάντως δεν σηκώνεται πλέον από το κρεβάτι της για λιγότερα από μερικές χιλιάδες δολάρια, βγαίνει με τον ράπερ Jay-Z, -με τον οποίο, ερμηνεύουν μαζί δύο κομμάτια-, αν και προτιμά να κρατάει την ερωτική της ζωή για τον εαυτό της. Κλισέ; Οταν είσαι σούπερ σταρ, όλα επιτρέπονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή