Ατζεντα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΜΑ

Το διάσημο συγκρότημα των «Stomp» μέχρι και την Παρασκευή στο Θέατρο Πέτρας (Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών).

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών στο Θέατρο Πέτρας. Απόψε εμφανίζονται οι Melos Brass και Stomp. Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ (που θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή) θα παραδίδονται μαθήματα από γνωστούς Ελληνες ντράμερ και κρουστούς.

– Φεστιβάλ κιθάρας στο θέατρο «Απόλλων» της Σύρου.

– Δημήτρης Μητροπάνος και Δημήτρης Μπάσης στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» (Ηράκλειο Κρήτης). Μαζί τους οι Ζωή Παπαδοπούλου και Ελένη Φωτιάδου.

ΘΕΑΤΡΟ

«Η ιστορία ενός αγγέλου». H παράσταση του Δημήτρη Οικονόμου για μία τελευταία βραδιά στο Γκάζι (9.30 μ.μ., «Νύχτες με Γκάζι και Θέατρο»).

– «Μήδεια» του Μποστ (Θέατρο «Στοά», ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης) στην Πρέβεζα. Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαγεωργίου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο εμφανίζεται η Λήδα Πρωτοψάλτη.

– «H κωμωδία των παρεξηγήσεων» του Σαίξπηρ («Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας») στα Χανιά. Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης. Παίζουν οι P. Λουιζίδου, Χρ. Χατζηπαναγιώτης κ.ά.

ΕΚΘΕΣΗ

Ολοκληρώνονται σήμερα οι δύο εκθέσεις «Πρόσωπα της Αιγύπτου. Από την Γκίζα στο Φαγιούμ» και «H Νέα Κοιλάδα του Νείλου» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (10 π.μ.-8 μ.μ.).

ΑΚΡΟΑΣΗ

Το «Θέατρο Ενα» στη Λευκωσία ζητεί να προσλάβει ηθοποιούς για την καλοκαιρινή του παραγωγή («Μήδεια» του Ευριπίδη, 2004). H ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 24 του μηνός στο «Σπίτι της Κύπρου» (Σκουφά 5-7, 10 π.μ.-3 μ.μ.). Πληροφορίες: τηλ. 00 357 99 669906.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λήγει στα τέλη του μηνός η προθεσμία συμμετοχής για τον B΄ Διαγωνισμό Διηγήματος «Αντώνης Σαμαράκης» που οργανώνει ο δήμος Πλαστήρα Καρδίτσας. Πληροφορίες: www.plastiras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή