Ατζεντα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΘΕΣΗ

«Μια βουτιά, μια ματιά». Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας νέων καλλιτεχνών (απόφοιτων της Leica Academy) στο Φεστιβάλ Μπούκας Χαλκίδας. H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 27 του μήνα. Συμμετέχουν οι Στρ. Ακτίδης, Δ. Διακάκη, Ελ. Κατλή, N. Κομίνης κ.ά.

ΘΕΑΤΡΟ

«Το νησί» του Τζέιμς Σόντερς απόψε και αύριο στην «Τεχνόπολη» του δήμου Αθηναίων («Νύχτες με Γκάζι και Θέατρο»). Σκηνοθεσία: Ελένη Δεμερτζή. Παίζουν οι Αλέξανδρος Κατέχης, Ρένα Κυπριώτη, Τάσος Ράπτης κ.ά.

– «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη από την ομάδα «Θεατρική Διαδρομή» απόψε στο ρωμαϊκό ωδείο Πάτρας (9.30 μ.μ.). Σκηνοθεσία: Κώστας Τσιάνος.

– «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης. Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης.

– «Εξωγήινα πουλιά». H παράσταση της θεατρικής ομάδας «Δρυς» για δύο τελευταίες βραδιές, απόψε και αύριο στο Παλαιό Πανεπιστήμιο (Θόλου 5, Πλάκα, τηλ. 210-66.89.509). Σκηνοθεσία: Αννα Λάζου.

– «H κωμωδία των παρεξηγήσεων» του Σαίξπηρ («Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας») στα Τρίκαλα. Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στα Ενετικά Τείχη (Ηράκλειο Κρήτης, 9.30 μ.μ.) ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Πέτα.

– Συναυλία της Γεωργίας Βεληβασάκη στο Ηράκλειο Κρήτης («Αλικαρνάσσια»). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από όλον τον κόσμο.

ΧΟΡΟΣ

Τα Μπαλέτα τζαζ του Μόντρεαλ για μία και μοναδική βραδιά απόψε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

– 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Απόψε η ομάδα σύγχρονου χορού του Χάρη Μανταφούνη παρουσιάζει την νέα παραγωγή «Παράξενα συναισθηματικό» (Αμφιθέατρο Κάστρου, 9.30 μ.μ.). Στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο (7 και 9.30 μ.μ.) ο Αντώνης Φωνιαδάκης παρουσιάζει (σε συμπαραγωγή με το Φεστιβάλ) το ντουέτο «Sensitive skins, Screens intervals».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή