Περιπλους

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Ηρώδειο ο Φραγκούλης

Με συναυλία στο Ηρώδειο θα κλείσει ο Μάριος Φραγκούλης τον μεγάλο κύκλο συναυλιών που, με ποικίλο, όχι παντού το ίδιο, περιεχόμενο έδωσε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εκτός από διάφορες πόλεις της χώρας, ο Φραγκούλης εμφανίστηκε αυτό το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ της Στοκχόλμης, με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σουηδίας, στη Μόσχα και στην Κύπρο, όπου μαζί με το καλλιτεχνικό συγκρότημα «Νοvaya Opera» της Μόσχας έδωσε συνολικά 5 παραστάσεις με αποσπάσματα από όπερες και στο Ελσίνκι με την Lohza City Orchestra. Την ερχόμενη Τετάρτη 24/9 δίνει μια συναυλία υπό την αιγίδα της Ουνέσκο στη Ρόδο και την μεθεπόμενη Τετάρτη 1/10 εμφανίζεται στο Ηρώδειο, όχι μαζί με την Ελενα Κελεσίδη, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί, λόγω έκτακτης εμφάνισης της Κελεσίδη στην Οπερα του Βερολίνου, αλλά με τρεις άλλες ανερχόμενες λυρικές τραγουδίστριες: τη σοπράνο Ινβα Μούλα και δύο άλλες υψιφώνους που συγκροτούν το σχήμα «Opera Babes», δημοφιλές ήδη στην Αγγλία και την Αμερική.

Η «Προθήκη» των βιβλίων

Η «Προθήκη», ένα σχετικά νέο περιοδικό για το βιβλίο, τους συγγραφείς και την εκδοτική κίνηση, έχει ήδη κερδίσει μερικές χιλιάδες αναγνώστες, αφού φθάνει στο σπίτι κάθε ενδιαφερομένου δωρεάν. Είναι η μηνιαία επιθεώρηση για τον κόσμο του βιβλίου που έχει ήδη κυκλοφορήσει το ένατο τεύχος της και έχει ανοίξει διάλογο μέσα από τις στήλες της. Με τα τολμηρά άρθρα γνώμης του εκδότη Μιχάλη Πιτσιλίδη, η «Προθήκη» είναι ένας καθρέφτης της βιβλιοπαραγωγής, παλαιάς και νέας, αλλά και με κείμενα για διάβασμα. H «Προθήκη» έρχεται κάθε μήνα στο σπίτι σας εντελώς δωρεάν (φαξ 210 8941551, Τ.Θ. 70201, 166 10 Γλυφάδα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή