Ατζεντα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αcid jazz με τον Μέλβιν Σπαρκς μέχρι και την Πέμπτη στο «Half Note Jazz Club» (Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ. 210-92.13.310).

– Σολίστ-συνεργάτες του Μουσικού Τμήματος του Ιονίου Πανεπιστημίου παρουσιάζουν έργα μουσικής δωματίου παλαιότερων και νεότερων συνθετών («Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής», Ελληνοαμερικανική Ενωση, 8.30 μ.μ.).

– Παράσταση ινδικής κλασικής μουσικής στο «Cafe Αλάβαστρον» (10.30 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

«Πώς σε λένε και άλλες τρομακτικές ιστορίες» του Γ. Λ. Μπακόλα. H ομάδα «Μέρες Χλιδής» στις «Χοροροές» (Ιάκχου 14, 9.30 μ.μ.) μέχρι και τις 28 του μηνός.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Βιβλιογραφία K. Π. Καβάφη (1886-2000)». Παρουσίαση του έργου του Δημήτρη Δασκαλόπουλου (Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας) στο Μουσείο Μπενάκη (12 το μεσημέρι).

– Το βιβλίο της Οσνε Σέιερσταντ «O βιβλιοπώλης της Καμπούλ» (εκδ. Κριτική) παρουσιάζεται στον «Ιανό» Θεσσαλονίκης (8 μ.μ.).

– «Ιδεολογία και κοινωνικό ασυνείδητο. Από τον Marx στον Althusser». Διάλεξη του Τάσου Μπουγά στο κεντρικό κτίριο του Παν. Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, 7 μ.μ.).

– «Ελληνικές αφίσες». Το λεύκωμα του Σπύρου Καραχρήστου (εκδ. Κέδρος) παρουσιάζεται στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (12 το μεσημέρι).

– «Τα παλληκάρια τα καλά σύντροφοι τα σκοτώνουν». Παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Τζανακάρη (εκδ. Καστανιώτη) στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «104» (Θεμιστοκλέους 104, 8 μ.μ.).

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

«Ευρωπαϊκή ζωγραφική του 19ου αιώνα». Εναρξη κύκλου διαλέξεων με την ιστορικό τέχνης Ελένη Αθανασίου στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών Φ. Τσιχριτζή (Γρ. Αυξεντίου 1 & Κασσαβέτη 18, Κηφισιά, 6.30 – 8 μ.μ., τηλ. 210-80.19.975).

– Εναρξη μαθημάτων υποκριτικής στο θέατρο «Επί Κολωνώ» (τηλ. 210-51.38.067).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σινε-μυθολογία». Συνεχίζεται το αφιέρωμα στον «Απόλλωνα» και το Γκαίτε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή