Περιπλους

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολυμπιακές Αφίσες

Πιστός στην παράδοση, που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, ο δραστήριος Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας, παρουσιάζει το νέο του ημερολόγιο τοίχου. Φετινό θέμα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες από το 1896 ώς τα πιο πρόσφατα χρόνια με ορισμένες από τις πιο θελκτικές αφίσες στην ιστορία των Αγώνων. Με τη γνωστή ερευνητική ευαισθησία που έχει ο Σύλλογος και με την επιμέλεια, πάντα, του Κώστα Ζαρόκωστα, το Ημερολόγιο για το 2004 είναι αισθητικά άρτιο. Πολλά από τα θέματά του είναι ιδιαίτερα διακοσμητικά και παρουσιάζουν επιπλέον ιστορικό ενδιαφέρον. Στην έκδοση συνέβαλε το ΕΛΙΑ.

Οι συναυλίες της ΚΟΘ

Τα 45 της χρόνια γιορτάζει το 2004 η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, ετοιμάζοντας μια πιο δυναμική παρουσία που θα κορυφωθεί, ως γνωστόν, με τη σύμπραξη του Λουτσιάνο Παβαρότι στις 5 Ιουνίου στο Ηρώδειο. H έναρξη της χρονιάς για την ΚΟΘ θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης συμπράττοντας με δύο κορυφαίους σολίστ. Τον Καναδό πιανίστα Αλέν Λεφέβρ και τον αρχιμουσικό Αντριαν Σάνσάιν, που θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με έργα Γκαμπριέλι, Τσαϊκόφσκι και Μπετόβεν.

Η Εύβοια για παιδιά

Είναι η πρώτη φορά που μία ειδική, εικονογραφημένη έκδοση παρουσιάζει την ιστορία της Εύβοιας για τα παιδιά. Το βιβλίο του Αλέξανδρου Καλέμη με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό εκεί στην Εύβοια» (εικονογράφηση: Δημήτρης Τσελιαγκός) κυκλοφορεί με σκληρό εξώφυλλο από τις Ευβοϊκές Εκδόσεις Κίνητρο. Ενας θελκτικός τρόπος εναλλακτικής μάθησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή