Ατζεντα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Εορταστικοί ύμνοι και μελωδίες με την μπάντα χάλκινων της εκκλησίας της Πεντηκοστής, «Sweet HeaveKings», στο «Big Top Theatre» (Allou FuPark, Ρέντης, τηλ. 210-4906300). Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία VirgiMegastores (Σύνταγμα-Σταδίου 9, Μαρούσι, Village Center-Φραγκοκλησιάς 7, Γλυφάδα-Δουσμάνη 26). Τιμές: 30, 25, 20 ευρώ.

– «Σκιές ονείρων». Ελληνική ροκ στον «Αέρα» (κεντρική πλατεία Πετρούπολης, τηλ. 210-5056199).

ΧΟΡΟΣ

«Ωραία Κοιμωμένη» του Τσαϊκόφσκι. Το Μπαλέτο της Κρατικής Οπερας Οδησσού μέχρι αύριο βράδυ στο θέατρο «Κόρονετ».

ΘΕΑΤΡΟ

Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις του έργου «Νεράιδα» του Ζαν Ζιρωντού από την Παιδική Σκηνή του «Νέου Θεάτρου» στο θέατρο «Αριστοτέλειον» Θεσσαλονίκης. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Ρήγας. Παίζουν οι Γ. Χατζηπασχάλη, Αντ. Τούντας, E. Μέρμηγκα κ.ά.

– Την Κυριακή 18 του μήνα τελειώνουν οι παραστάσεις του έργου του Μπράιαν Φρίελ «O ξεριζωμός» στο «Απλό Θέατρο».

ΠΕΜΠΤΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Ο οργισμένος και σατιρικός Παλαμάς». Ομιλία του Ευάγγελου Μόσχου στην Πνευματική Εστία «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» (Πολυγνώτου 3, Πλάκα, 7 μ.μ.).

ΧΟΡΟΣ

«Εquus-Ιππέας». H παραγωγή του Χοροθεάτρου του ΚΘΒΕ στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Χορογραφίες: Αμάλια Μπέννετ. Ερμηνεύουν οι Μαρλέν Βερσιούρεν, Παναγιώτης Κοντονής, Γιάννης Μάρτος κ.ά.

– «Καρυοθραύστης» του Τσαϊκόφσκι στη Λυρική Σκηνή. Χορεύουν οι Αλίνα Στεργιανού, Μαρία Μηλιοπούλου, Ευρυδίκη Ισαακίδου κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή