Θέατρο και χορός στη Θεσσαλονίκη

Θέατρο και χορός στη Θεσσαλονίκη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέατρο και χορός, νέες παραγωγές και πρεμιέρες, παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους. Τι λέτε για μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη; Από αύριο το βράδυ και μέχρι τις 11 του μήνα, το Χοροθέατρο του ΚΘΒΕ παρουσιάζει τη νέα του παραγωγή «Εquus-Ιππέας», σε χορογραφίες της Αμάλια Μπένετ. Στις 23, στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών έχει πρεμιέρα το έργο του Τομ Στόπαρντ «Αρκαδία». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης.

Στα τέλη του μήνα, ξεκινούν οι παραστάσεις του έργου «H μοιρασιά του διαβόλου» του Φαμπρίς Μελκιό (σκηνοθεσία: Πέτρος Σεβαστίκογλου) και της «Κωμωδίας των παρεξηγήσεων» του Σαίξπηρ στο «Νέο Θέατρο» Θεσσαλονίκης (σκην: Γ. Ρήγας). Παράλληλα συνεχίζονται τα έργα: «Πλατόνοφ» του Τσέχοφ (Βασιλικό Θέατρο, σκηνοθεσία: Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς), «Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα» του Ευγένιου O’ Νιλ (Μονή Λαζαριστών, σκην: Ανδρέας Βουτσινάς), «O Οίκος του Μπάτλερ» /με αφορμή τον Ιππόλυτο» του Μπράιαν Φρίελ (Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, σκην: Γλυκερία Καλαϊτζή), «O μικρός πρίγκιπας» (παράσταση για παιδιά στην Μονή Λαζαριστών, σκην: T. Ράτζος), «Το κοντραμπάσο» του Π. Ζίσκιντ (θέατρο «Σοφούλη», σκην: Π. Χαρίτογλου), «Νεράιδα» του Ζαν Ζιρωντού από την Παιδική Σκηνή του «Νέου Θεάτρου» στο «Αριστοτέλειον» (σκην: Γ. Ρήγας) κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή