Ατζεντα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Το όραμα των Ολυμπίων. Σπάνιες ελληνικές εκδόσεις για την Ολυμπία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες (1797-1906) από τη Βιβλιοθήκη του Γεωργίου Δολιανίτη». Εγκαίνια της έκθεσης στις Αίθουσες Λόγου και Τέχνης της Στοάς του Βιβλίου (7.30 μ.μ.). H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 29 του μηνός.

– «Από τα πάθη της ιστορίας στα πάθη της καθημερινής ζωής. H διαδρομή της ελληνικής πεζογραφίας από το 1945 έως το 2000». Εναρξη κύκλου εισηγήσεων στη Βιβλιοθήκη «Καίτη Λασκαρίδου» της ΧΕΦαλήρου. Απόψε η Ελισάβετ Κοτζιά θα μιλήσει με θέμα «O πεζογράφος ως πολίτης». Πληροφορίες: τηλ. 210-48.13.259, 48.34.780.

ΘΕΑΤΡΟ

Αυτήν την Κυριακή ολοκληρώνονται οι παραστάσεις των «Εμιγκρέδων» του Μρόζεκ που παρουσιάζει το Θέατρο του Νέου Κόσμου αποκλειστικά με Αλβανούς καλλιτέχνες που ζουν στην Ελλάδα. Σκηνοθεσία: Λαέρτης Βασιλείου.

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Ο,τι κι αν πω δεν σε ξεχνώ. Είκοσι χρόνια απουσίας». Αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη με τον Γιώργο Νταλάρα (Μέγαρο Μουσικής, 8.30 μ.μ.).

– Στο «House of Art» η Tania Νassibiaγια μια τελευταία βραδιά (10 μ.μ.).

– Αυτοσχεδιασμοί πάνω σε μεσογειακά ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα με τη Λάμια Μπεντιούι και τον Σόλη Μπαρκή («Μικρό Μουσικό Θέατρο», Βεΐκου 33, Κουκάκι, 9.30 μ.μ.).

– Επιλογές έντεχνης ελληνικής μουσικής και δικά τους κομμάτια ερμηνεύουν απόψε οι «Εξάντας» στο «Μακάρι» (Z. Πηγής 125, 10.30 μ.μ.).

ΧΟΡΟΣ

Ξεκινάει η λειτουργία της νέας σχολής κλασικού χορού-studio («Χορο-Λόγιο») υπό την διεύθυνση των Ντανιέλ Λομμέλ, Δ. Καμινάρη και Z. Μπαρτζώκα. Πληροφορίες: τηλ. 210-52.31.060.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Θέατρο «Δόρα Στράτου» έχει ορισμένες θέσεις για ερασιτέχνες χορευτές ελληνικών χορών. H επιλογή θα γίνεται κάθε Κυριακή, αρχίζοντας από την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου (8.30 μ.μ.). Πληροφορίες: τηλ. 210-32.44.395.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή