Ρεσιτάλ τραγουδιού με αξιώσεις

Ρεσιτάλ τραγουδιού με αξιώσεις

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεσιτάλ τραγουδιού για μια και μοναδική βραδιά θα δώσει η νεαρή σοπράνο Κάτια Πάσχου μεθαύριο, Δευτέρα (19/1), στην αίθουσα συναυλιών του Λυκείου Ελληνίδων (Δημοκρίτου 14, 7 μ.μ.),. Στο πιάνο θα τη συνοδεύσει ο Μανώλης Παπασηφάκης. Με σπουδές θεατρολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μονωδίας στο Ωδείο Athenaeum και μαθήματα τεχνικής με τον βαρύτονο A. Κουλουμπή και τον μπάσο Τζων Μοδινό, η Κάτια Πάσχου έχει δώσει συναυλίες στην Αθήνα, στην Τρίπολη, στην Κρήτη, στην Τήνο, από το 1996 μέχρι σήμερα. Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια με γνωστούς λυρικούς καλλιτέχνες όπως οι Teresa Berganza, Κώστας Πασχάλης και DaltoΒaldwin.

Μεταξύ των εμφανίσεών της ξεχωρίζουν οι παραστάσεις: «Αθήνα 1950» (θέατρο «Μεταξουργείο), «O Ελεύθερος Σκοπευτής» («Ακροπόλ»), «Διαμάντια στη λάσπη» («Μεταξουργείο»), «O κουρέας της Σεβίλλης» (θέατρο «Σοφούλη»), «O μαγικός αυλός» («Ακροπόλ»), «Χένσελ και Γκρέτελ» (Λυρική Σκηνή, Ηρώδειο»), «O τσάρος με την μακριά γενειάδα» (Εθνικό Θέατρο, Ηρώδειο), «Εκκλησιάζουσες» (Εθνικό-Παιδικό Στέκι) κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή