Ατζεντα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

Εναρξη της πρώτης Πλατφόρμας Σύγχρονου Χορού στο Μέγαρο Μουσικής (8.30 μ.μ.). Στις 4 μ.μ. θα προηγηθεί πρόβα των ομάδων, ανοιχτή στο κοινό. Απόψε εμφανίζονται: «SineQuaNon», «Ελιξ», «Ad Lib», «Μαγνήτης», «Εμμέλεια», «Χοροθέατρο Λήδας Σάνταλα», «Χοροθέατρο Αλλού, Εδώ, Παντού», «Seresta», «Μετ’ Εμποδίων», «Λάθος Κίνηση».

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Κάρμεν» του Μπιζέ στην Λυρική Σκηνή.

– «Χειμερινοί Κολυμβητές» απόψε και αύριο στο «Gagari205» (Λιοσίων 205, 10 μ.μ.).

– Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης. Σολίστ στην κιθάρα οι Λίζα Ζώη και Ευάγγελος Ασημακόπουλος. Διευθύνει ο Αντριαν Σάνσαϊν.

– «Συντεχνία Μουσικών» στο «Αθηναϊκό Καφενείο» (δίπλα στο Πνευματικό Κέντρου του δήμου Αθηναίων). Απόψε (10.30 μ.μ.) εμφανίζεται ο Χάικ Γιαζιτζιάν.

– Στο «House of Art» (10.30 μ.μ.) απόψε και αύριο η Ευσταθία.

– Τραγούδια του Χατζιδάκι ερμηνεύει απόψε και αύριο στο Ηράκλειο Κρήτης η Σαβίνα Γιαννάτου (Διεθνής Ακαδημία Χορού).

ΘΕΑΤΡΟ

«Ατσάλι» της Ρόνα Μουνρό στη Νέα Σκηνή του «Απλού Θεάτρου». Σκηνοθεσία: Ελλη Παπακωνσταντίνου.

– «Αρκαδία» του Τομ Στόπαρντ (παραγωγή του ΚΘΒΕ) στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ξεκινάει το 2ο Αφιέρωμα «Κουκλοπαίχτες και παραμυθάδες» στις «Φωνές» (Αρτέμωνος 9, N. Κόσμος, 10 μ.μ.).

– Τα βιβλία του Αντώνη Μαστραπά «H ιστορία του αρχαίου κόσμου και οι πηγές της» και «H πόλις και το άστυ των Αθηνών» (εκδ. «Πατάκη») παρουσιάζονται στο βιβλιοπωλείο Πατάκη (Ακαδημίας 65, 6.30 μ.μ.).

– Πρώτη εκδήλωση του «Ελληνοσερβικού Συλλόγου Γυναικών Θεσσαλονίκης» (αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, 7.30 μ.μ.). Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στην Παιδοογκολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή