Ατζεντα

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Χορός και Θέατρο. Από τη Ντάνκαν στις νέες χορευτικές ομάδες». Παρουσίαση του βιβλίου (εκδ. Εφεσος) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, 12 το μεσημέρι).

– «Δωρεά Αλέξανδρου και Δωροθέας Ξύδη», τόμος III μόνιμης συλλογής ΜΜΣΤ μια ιστορική έκδοση για την ελληνική ζωγραφική. Παρουσίαση του τόμου (Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης) στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας (Αιόλου 82-84 & Σοφοκλέους, 12.30 το μεσημέρι).

– «H παλαιά και η νέα Αλεξανδρινή Βιβλιοθήκη». Ομιλία (με προβολή δύο ταινιών) του Ανδρέα Ζαΐμη στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Παστέρ (Βασ. Σοφίας 127, 7.30 μ.μ.).

– Τιμητική εκδήλωση για το σύνολο του έργου του Νάνου Βαλαωρίτη με αφορμή την έκδοση της νέας του ποιητικής συλλογής «Μια αλφάβητος κωφαλάλων» (εκδ. Αγκυρα). H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον «Αγκυρα-Πολυχώρο» (Σόλωνος 124, 8 μ.μ.).

– «H μέρα που λέγεται σήμερα». Το βιβλίο της Λευκής Μολφέση (εκδ. Μελάνι) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο Πατάκη (Ακαδημίας 65, 8 μ.μ.).

– «Βραδιές της Πέμπτης» στο κτίριο γραφείων του Θεάτρου Δόρα Στράτου (Σχολείου 8, 9 μ.μ.). Απόψε θα μιλήσει ο Γιώργος Κοτσίνης με θέμα «Αερόφωνα-Πνοή και Τέχνη».

ΘΕΑΤΡΟ

«Πρώτος έρωτας» του Σάμιουελ Μπέκετ από την εταιρεία θεάτρου «Μηχανή» (κτίριο Bios μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου). Παίζει ο Πέρης Μιχαηλίδης.

– «Αριάδνη η Φαίδρα;» (κείμενα: Μισέλ Ντεόν και Γ. Ρίτσου) από την θεατρική εταιρεία «Πόλις» στον Κάτω Χώρο του «Θεάτρου του Νέου Κόσμου».

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αλκίνοος Ιωαννίδης στο «Αθηναϊκό Καφενείο» (10.30 μ.μ., «Συντεχνία Μουσικών»).

– Αντώνης Μιτζέλος, Μαρίνα Σκιαδαρέση και οι «Ειδικές Δυνάμεις» στο «Οξυγόνο Live Club» (Βούρβαχη & Κορυζή 4, N. Κόσμος, τηλ. 210-9240740).

– Κλαούντια Ντελμέρ στο «Cafe Αλάβαστρον» (10.30 μ.μ.).

– Οι «Giants» του Ray Gelato στο «House of Art».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή