Ατζεντα

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Δήμητρα Γαλάνη «Επί σκηνής» σήμερα και αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το μουσικό σύνολο «Ραστ» και την Καμεράτα (Οι εμφανίσεις είναι sold out)

– Οι Tiger Lillies συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Big Top Theatre στου Ρέντη μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου (Κηφισού & Πέτρου Ράλλη. Τηλ. 210-49.06.300).

– Στο Half Note Jazz Club παρουσιάζεται μια δραματοποιημένη ostage παρουσίαση των θρυλικών Bessie Smith και της Billie Holiday (Τριβωνιανού 17, Μετς. Τηλ. 210-92.13.310).

– O Σωκράτης Μάλαμας εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι και τις 17/2 (Φραντζή & Θαρύπου 35 – 37, Νέος Κόσμος).

– Τζαζ αυτοσχεδιασμοί στο Καφέ Αλάβαστρο με τους σολίστες: Κώστα Μπαλταζάνη, Τάκη Πατερέλη, Ηλία Μπενετάτο, Γιώργο Γεωργιάδη και Σπύρο Παναγιωτόπουλο (Δαμάρεως 78, Παγκράτι. Τηλ. 210-75.60.102).

– O Μιχάλης Κονταξάκης ερμηνεύει γνωστά γαλλικά τραγούδια στον κινηματογράφο «Τριανόν» (Κοδρικτώνος 21 στις 9 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

Μια δραματουργική σύνθεσημε τίτλο «1922. H νύχτα της Φωτιάς», αφιερωμένη στην μνήμη της Μικρασίας, παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα & Τρίτη στο θέατρο «Ιλίσια» σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Ναούμ και σκηνοθεσία Νίκου Περέλη. Συμμετέχει το Βυζαντινό Μουσικό Σύνολο Τέττιξ (Παπαδιαμαντοπούλου 4, στις 9 μ.μ.).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Jacques Lacarriere θα σχολιάσει απόψε στα Γαλλικά μαζί με τον Τίτο Πατρίκιο ένα από τα 4 επεισόδια της ταινίας «Memoire Vivante», που βασίζεται στα ταξίδια του στην Ελλάδα. Στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, 7.30 μ.μ.).

– Σεμινάριο για την κουβανέζικη μουσική στα Ισπανικά, από το μουσικό και δημοσιογράφο Βασίλη Σταματίου στο Κέντρο Σπουδών Abanico (Κολοκοτρώνη 12, 5.30 – 7.30 μ.μ., 210-32.51.214).

– Εγκαίνια της έκθεσης «Αφιέρωμα για τα 140 χρόνια από την Ενωση των Επτανήσων με την Ελλάδα» στην Αιθουσα Ελ. Βενιζέλου στη Βουλή, στις 6 μ.μ. Διάρκεια μέχρι και Αυγουστο 2004.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή