Ατζεντα

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο τρομπονίστας Ανδρέας-Ρολάνδος Θεοδώρου δίνει ρεσιτάλ με έργα Αλμπινόνι, Σεν Σανς κ.ά. στην αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας στις 7 μ.μ.. (Ιπποκράτους 4, Αθήνα)

ΒΙνδική βραδιά με χορό, τραγούδι και προβολές παρουσιάζει σήμερα και αύριο ο πολυχώρος Shantom. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-67.17.529. (Τριπόλεως 35A, Κάτω Χαλάνδρι)

– Οι Primal Scream δίνουν τη δεύτερη και τελευταία συναυλία τους στο Ρόδον. (Μάρνη 24)

-Τσιγγάνικο σουίνγκ παρουσιάζουν οι Doudou Swing σήμερα το βράδυ στο House Of Art. Στις 10.30 μ.μ. (Σαχτούρη 4 & Σαρρή)

-Οι Χαΐνηδες, ένα από τα πιο αξιόλογα και ουσιαστικά σχήματα της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής δίνουν συναυλία στη μουσική σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι». Στις 10.30 μ. μ. (Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι)

ΘΕΑΤΡΟ

Πρεμιέρα του έργου «Οδός Βολοκολάμσκερ 1»του Χάινερ Μίλερ στο θέατρο Ροές. H μετάφραση είναι της Ελένης Βαροπούλου, η σκηνοθεσία του Στ. Τσακίρη και τα σκηνικά-κοστούμια της Ασης Δημητρολοπούλου. Παίζουν οι: Μαριάνθη Σοντάκη, Ανδρέας Κουτσουρέλης, Ολγα Παππά, Χρίστος Μαλάκης κ. ά. (Ιάκχου 16, Γκάζι)

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η πρωινή συναυλία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών είναι αφιερωμένη στον Γιόζεφ Χάιντν. H Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής σε μία σύμπραξη με τον βιολοντσελίστα Μάθιου Μπάρλεϊ, υπό βιολονίστα Σέρτζιου Ναστάζα, διεισδύει στον κόσμο του Αυστριακού συνθέτη. Στις 11.30π. μ. (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη)

-Η μουσική του Phil Shoenfelt, είναι μία ενδιαφέρουσα μίξη αμερικάνικου μπλουζ, κάντρι και ροκ. Ακούστε τον στο Ξυλουργείο του Μύλου. Εναρξη στις 9 μ. μ. (Θεσσαλονίκη)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Πρωτότυπες μάσκες στο πνεύμα του καρναβαλιού, θα φτιάξουν όσα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών βρεθούν το πρωί στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 210-75.00.038 και 34.22.292. Εναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος στις 10.30μ. μ. (Πειραιώς 254, Ταύρος)

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Κουρτ Μαζούρ επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να διευθύνει δύο συναυλίες με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου σήμερα και αύριο το βράδυ. O σπουδαίος μαέστρος θα παρουσιάσει και τις τέσσερις συμφωνίες του Μπραμς. (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη)

-Παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα ερμηνεύει ο Πέτρος Γαϊτάνος σήμερα το βράδυ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στις 9.30μ. μ.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Chess War» είναι ο τίτλος της έκθεσης του Νικόλα Σφήκα που εγκαινιάζεται στην αίθουσα τέχνης Αέναον. Το έργο του, όπως φανερώνει και ο τίτλος της έκθεσης, έχει σαν θέμα το σκάκι. H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαρτίου. (Αντερσεν 18, Κατεχάκη)

ΒΙΒΛΙΟ

Οι εκδόσεις Αγρα παρουσιάζουν το βιβλίο του Γιάννη Δάλλα «Χορικολυρικοί» από τη σειρά Αρχαίο Λυρικοί-Β΄. Για την έκδοση θα μιλήσουν οι Γιώργης Γιατρομανωλάκης, Δημήτρης Κοσμόπουλος και Χρήστος Μπουλώτης. Στην αίθουσα ανταποκριτών ξένου Τύπου στις 8 μ.μ. (Ακαδημίας 23)

ΟΜΙΛΙΑ

Το Μουσείο Αρχαίας Μεσσήνης είναι το θέμα της ομιλίας που δίνει ο Πέτρος Θέμελης, καθηγητής του πανεπιστημίου Κρήτης, στο πλαίσιο του Γ’ κύκλου του E. I. E. Στο αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας» στις 7.30μ. μ. (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η Στοά του Βιβλίου και η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία παρουσιάζουν την εικοστή δεύτερη εκδήλωση του κύκλου Ποιητικό Βήμα σε έναν αντιποιητικό κόσμο, με θέμα «Μανόλης Πρατικάκης-ανοιχτός διάλογος με τη φύση». Θα μιλήσουν οι: Λιάνα Σακελλίου, Αλέξης Ζήρας και Σωτήρης Τριβιζάς. Στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου στις 8 μ. μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή