Ατζεντα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία του Ελληνικού Συγκροτήματος Σύγχρονης Μουσικής στην Ελληνοαμερικανική Ενωση (8.30 μ.μ.).

– «Eat me Pink». O Κώστας Ζήκος με funky beats απόψε στο «Cosmos» (Ομήρου 8, N. Ψυχικό, 10 μ.μ.).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Για τα προβλήματα και τη δυναμική του οπτικού πολιτισμού στην Ελλάδα σήμερα». Συζήτηση με αφορμή την έκθεση «Outlook» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αμφιθέατρο «Σάκης Καράγιωργας», 5 μ.μ.).

– «H συνάντηση του χορού με το θέατρο την αυγή του 21ου αιώνα». Δεύτερη μέρα του συμποσίου που οργανώνει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» (Πανεπιστημίου 30, τηλ. 210-6208191).

– «Τα μάρμαρα πετούν». Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λέττας Βασιλείου (εκδ. Μίνωας) στην Στοά του Βιβλίου (1 μ. μ.). Στον ίδιο χώρο στις 8 μ.μ. παρουσιάζεται το βιβλίο του Niklas Luhman«H πραγματικότητα των μέσων μαζικής επικοινωνίας» (εκδ. Μεταίχμιο).

– Επιστημονικό μνημόσυνο του ακαδημαϊκού και πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Μιχαήλ Στασινόπουλου στην Ακαδημία Αθηνών (6 μ.μ.).

– «Υστερόγραφο». Το βιβλίο της Ολγας Μακρυγιάννη (εκδ. Μελάνι) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης στη Στοά» (Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, 7 μ.μ.).

– «Βραδιές της Πέμπτης» στο κτίριο γραφείων του Θεάτρου «Δόρα Στράτου» (Σχολείου 8, 9 μ.μ.). Απόψε η Μαριλένα Φατούρου θα μιλήσει με θέμα «Ανατολίτικος χορός. Ιστορία, εξέλιξη, τεχνική κ. ά.».

– Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του Αθω Γ. Τσούτσου στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών Βούρου-Ευταξία (7 μ. μ.). Θα μιλήσουν οι Απ. Πλ. Μπότσος, Αν. N. Μαρίνος και N. K. Σακελλαρίου.

ΕΚΘΕΣΗ

«Η κυρία Τεπενδρή… λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες». Εγκαίνια της έκθεσης του Κωνσταντίνου Κακανιά στον «Ελληνικό Κόσμο» (Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Πειραιώς 254, κτίριο 7, 7 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή