Ατζεντα

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Εναρξη του τετραήμερου της Γιορτής Μουσικής στην Αθήνα. Σάββατο: Πλατεία Κοτζιά (6 μ.μ.), «Τεχνόπολη» (6 μ.μ.), UrbaPlayground – Πλατεία Κλαυθμώνος (5 μ.μ.). Κυριακή: Εθνικός Κήπος (11.30 π.μ. και 6 μ.μ.). Δευτέρα: Κεντρική εκδήλωση στην Πλατεία Κοτζιά (6.30 μ.μ.). Πληροφορίες: τηλ. 210-92.11.891.

– Στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

– Συναυλία των HumaTouch στο «Beach Bar» (25ης Μαρτίου 28, Αγιος Νικόλαος – Αρτεμις, 10.30 μ.μ.).

ΠΑΙΔΙ

«Καλοκαιρινές δροσερές συνταγές». Δραστηριότητες στο Παιδικό Μουσείο (Κυδαθηναίων 14, 11 π.μ. – 3 μ.μ., τηλ. 210-33.12.995).

– Στην Παιδική Γωνιά του Πολυχώρου «Αγκυρα» (Σόλωνος 124, 11 π.μ.) τα παιδιά θα φτιάξουν τη δική τους ολυμπιακή μασκότ και τη δική τους δάδα. Πληροφορίες: τηλ. 210-38.37.540.

ΘΕΑΤΡΟ

«Τρωάδες» του Ευριπίδη στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

– Παράσταση των τελειοφοίτων της φετινής σχολικής περιόδου της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «H Πρόβα» (Αχαρνών & Ηπείρου 39, 8.30 μ.μ.).

– «O ασυλλόγιστος» του Μολιέρου («Θεατρικό Σανίδι») στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών (9.15 μ.μ.).

ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ολυμπιακοί Αγώνες 2004: Οι επείγουσες ανασκαφές». Προβολή ντοκιμαντέρ στο Γαλλικό Ινστιτούτο (9 μ.μ.).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Βυζαντινή Θεσσαλονίκη». Διάλεξη της Αναστασίας Τούρτα, διευθύντριας του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού της Θεσσαλονίκης, στο Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Υδρας.

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Μαρινέλλα στο Θέατρο Λυκαβηττού.

– Λουδοβίκος των Ανωγείων στο υπαίθριο θέατρο των Ανωγείων «Νίκος Ξυλούρης» (9 μ.μ.). H εκδήλωση διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Υπατης Αρμοστείας του OHE για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα και το Εθνικό Ιδρυμα Νεότητας για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο πρόβλημα των ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων στην Ελλάδα.

– Συναυλία της παιδικής ορχήστρας «Μικροί Μελωδοί» με έργα Μάνου Χατζιδάκι στο θέατρο «Επί Κολωνώ» (12 το μεσημέρι).

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΘΕΑΤΡΟ

Η ομάδα «Δρυός Τόποι» με το έργο «Βίτγκενσταϊν» στον «Αδειο Χώρο» του Εθνικού Θεάτρου. Κείμενο: Αννα Λάζου. Σκηνοθεσία: Γ. Μαυραγάνη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στο Θέατρο Βράχων.

ΧΟΡΟΣ

Η διάσημη ομάδα Netherlands Dance Theatre εμφανίζεται στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Της Ελευθερίας και της Ενωσης. Επτανησιακή ποίηση». Ποιητικό Βήμα στο αίθριο της Στοάς του Βιβλίου (8.30 μ.μ.).

– «Πίνδαρος. O υμνητής και στοχαστής του ολυμπιακού ιδεώδους». Εκδήλωση που διοργανώνει η «Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά» στον αρχαιολογικό χώρο της Πνύκας (8.15 μ.μ.). Θα μιλήσουν οι Κρίστοφερ Κάρεϋ, Ρόμπερτ Φάουλερ και Δανιήλ Ιακώβ.

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Τραγουδιστές όλων των φωνητικών κατηγοριών για την κάλυψη των αναγκών της παραγωγής της Παιδικής Σκηνής της Λυρικής «Το ελιξήριο της αγάπης» του Ντονιτσέτι θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου (10 π.μ.). Μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να υποβληθούν οι αιτήσεις (Χαρ. Τρικούπη 18α, 5ος όροφος, 9 π.μ. – 2 μ.μ., τηλ. 210-36.14.433).

– Δευτέρα και Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για νέους και νέες ηθοποιούς προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του έργου «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Παιδικό Στέκι του Εθνικού Θεάτρου. Οι ηθοποιοί θα εξετασθούν στον χορό, στο τραγούδι και σε μονόλογο (10 π.μ.). Πληροφορίες: τηλ. 210-52.88.152.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή