ATZENTA

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

Τους «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου παρουσιάζει απόψε (21.00) στην Ηλιούπολη το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας. Σκην. Γιώργος Κιμούλης (Δημοτικό Θέατρο του Αλσους «Δημήτρης Κιντής», τηλ. 210-99.23.840).

-Τις «Εκκλησιάζουσες» παρουσιάζει απόψε (21.00) το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι. Με τους M. Καραγιάννη, T. Χαλκιά, Ελ. Γερασιμίδου κ.ά.

– Τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη παρουσιάζει απόψε (21.15) ο Λάκης Λαζόπουλος στο Κηποθέατρο Παπάγου (23 ευρώ).

-Τον «Φιλοκτήτη» του Σοφοκλή παρουσιάζει απόψε στη Λάρισα (Κηποθέατρο Αλκαζάρ) το «Θεσσαλικό Θέατρο». Με τους N. Τσακίρογλου, N. Ψαρά, Γ. Κέντρο.

– Το σαιξπηρικό έργο «Ονειρο Θερινής Νύχτας» παρουσιάζει απόψε το Θεατρικό Εργαστήρι στο Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας στην Πετρούπολη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Γιώργος Νταλάρας, μαζί με νέους εκπρόσωπους του παραδοσιακού τραγουδιού και την Ορχήστρα και Χορωδία Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, παρουσιάζουν απόψε (21.00) το «Ενθύμιον Σμύρνης… με τις φωνές τού σήμερα» στο «Αίθριο των Μουσών» του Μεγάρου Μουσικής.

– Στον Βόλο δίνει συναυλία σήμερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (Δημοτικό Θέατρο).

-Η Μαρινέλλα εμφανίζεται σήμερα στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης.

-Στο Κατράκειο της Νίκαιας δίνει απόψε συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τους Ευριδίκη, Νίκο Ζιώγαλα, Γιώργο Αλουπογιάνη και Δημήτρη Κοργιαλά (15 ευρώ).

-Στην Πάτμο και στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής, μουσικά σύνολα από την Τουρκία θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από τον «Μεσσία» του Χέντελ.

– Στο Κορωπί (1ο Γυμνάσιο) δίνουν απόψε (21.30) συναυλία ο Μανώλης Λιδάκης και ο Δημήτρης Μπάσης.

-Ο Πασχάλης δίνει απόψε (21.00) συναυλία στον Κορυδαλλό (Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος», Χειμάρρας και M. Ασίας).

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Δύο άντρες ηθοποιούς αναζητεί το θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» για την παιδική σκηνή, όπου θα παρουσιαστεί ο «Ερωτόκριτος» του B. Κορνάρου.

-Νέους και νέες ηθοποιούς με ταλέντο στον χορό και το τραγούδι θα δεχθούν σε ακρόαση στο θέατρο «Βρετάνια» τη Δευτέρα 13/9, από τις 10 π.μ., ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κωνσταντίνος Ρήγος (τηλ. 210-72.94.625).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή