Με μουσική και χορό στο Μέγαρο

Με μουσική και χορό στο Μέγαρο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρόγραμμα χορού και μουσικής για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες άρχισε από χθες στο Μέγαρο Μουσικής με τον διαγωνισμό σύνθεσης παιδικού τραγουδιού «Αρση Φωνών», που επιμελήθηκαν οι Γιώργος Κουρουπός, Νίκος Κυπουργός, Δημήτρης Μαραγκόπουλος, Σπύρος Σακκάς και Ευγένιος Τριβιζάς.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει: παράσταση της χορογράφου Αποστολίας Παπαδαμάκη (10 και 11/9)? τη χορευτική παράσταση «d’ avant» (12/9), μια συνεργασία ανάμεσα στη Schaubuhne am Lehniener Platz και στην ομάδα χορού από τη Γάνδη? την ομάδα χορού «Lapland» (15 και 16/9), μια παράσταση που διαδραματίζεται σ’ ένα τοπίο απέραντου λευκού, νεκρικής σιγής και παγωνιάς? τη σκηνική καντάτα του Γιώργου Κουρουπού σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη «Μονόγραμμα» (στις 18/9) σε 1η παγκόσμια παρουσίαση, με σολίστα τον Τάση Χριστογιαννόπουλο και σοπράνο τη Βασιλική Καραγιάννη. Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα ποιήματα του Ελύτη? την ομάδα σύγχρονου χορού Sinequanoστην παράσταση «Μυστικός Δείπνος» (20 και 21 Σεπτεμβρίου). Τέλος, στις 25 και 26/9 το συγκρότημα China Disabled People’s Performing Art Troupe, που αποτελείται από άτομα με ειδικές ανάγκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή