B. Αλλαγιάννη – M. Λιδάκης στον «Σταυρό του Νότου»

B. Αλλαγιάννη – M. Λιδάκης στον «Σταυρό του Νότου»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμη διήμερο ετοιμάζει για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη η Βάσω Αλλαγιάννη, στον Σταυρό του Νότου με τον Μανώλη Λιδάκη και τη Λιζέτα Καλημέρη. Οι δύο ερμηνευτές παρουσιάζουν τα τραγούδια της Αλλαγιάννη, από τον δημοφιλή «Υδροχόο» και το «Αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ» μέχρι το «Δεν είσαι πουθενά» και τον «Γλάρο». Θα παρουσιάσουν επίσης το «Svarno», την πιο προσωπική κατάθεση της δημιουργού που έχει τη δική της σεβαστή θέση στη δισκογραφία.

Η Βάσω Αλλαγιάννη πλάι στον Μάνο Λοΐζο κι αργότερα στον Νότη Μαυρουδή έμαθε μουσική κι άρχισε να γράφει δικά της τραγούδια.

Συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια με τον Νίκο Παπάζογλου, τον Μανώλη Ρασούλη, έγραψε για τη Χαρούλα Αλεξίου, τη Βούλα Σαββίδη, τον Μανώλη Λιδάκη, τον Δημήτρη Μπάση κ.ά., ενώ αποτέλεσε μέρος της παρέας των τραγουδοποιών που έκαναν αισθητή την παρουσία τους τη δεκαετία του ’70 και του ’80.

Αφιέρωμα

Εν τω μεταξύ στο «Ζουμ» η Ελλη Πασπαλά, συνεχίζοντας το επιτυχημένο αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι σε ενορχηστρώσεις του David Lyhch, έχει προσκεκλημένο τον Αλκίνοο Ιωαννίδη μέχρι και την Κυριακή. Ακολουθούν οι HumaTouch που θα μας δώσουν ένα πιο ορχηστρικό κλίμα στο υλικό που παρουσιάζεται και από τις 25 του μηνός ο Blaine Reininger των Tuxedomoon, που παρουσιάζει μεγάλο βέβαια ενδιαφέρον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή