Συνύπαρξη ποπ, ροκ και λαϊκών

Συνύπαρξη ποπ, ροκ και λαϊκών

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αλλα ονειρεύτηκα, εδώ όμως βρέθηκα» τραγουδούσαν χθες ο Γιάνννης Κότσιρας, ο Μανώλης Φάμελλος, η Μελίνα Ασλανίδου και η Ραλλία Χρηστίδου στη σκηνή του «Cine Κεραμεικού», δίνοντας μια μικρή γεύση της παράστασης που ξεκινάει σήμερα στον χώρο.

Το τραγούδι αυτό που έγραψε για την έναρξη ο Μανώλης Φάμελλος τους ταιριάζει γάντι. Οχι μόνο γιατί αποτελεί μια ολιγόλεπτη βιογραφία τους, αλλά και γιατί στο ρεφρέν πρόβλεψε τη μικρή ταλαιπωρία που είχε το σχήμα με τον χώρο. Τέλος καλό όμως, όλα καλά. Στη νέα αίθουσα της Πειραιώς δεν πήγαν, αφού οι εργασίες δεν περατώθηκαν, διάλεξαν όμως τον δοκιμασμένο «Κεραμεικό».

Εκεί σχημάτισαν ένα πρόγραμμα με 70 τραγούδια που περιέχει πολλά και διαφορετικά είδη και ύφη: Από Ξαρχάκο, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Κραουνάκη, μέχρι Βάκια Σταύρου, Μπρέγκοβιτς, Αττίκ, Αγγελόπουλο, Χατζηνάσιο και Κατσαρό.

«Εστιάσαμε στη διασκέδαση, το γλέντι και το χιούμορ, χωρίς να λείπει ό,τι θα περίμενε κάποιος από μας», είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο Μανώλης Φάμελλος, που έχει διπλή παρουσία στο πρόγραμμα, αφού υπογράφει και τα καινούργια τραγούδια του Κότσιρα, δεν θέλησε να πει πολλά χθες. O φετινός του ρόλος, βέβαια, είναι αλήθεια ότι δεν έχει σχέση με όσα τον είχαμε συνηθίσει σε άλλα σχήματα. Είναι όμως καθοριστικός και οφείλεται μεταξύ άλλων και στο χιούμορ του.

«Πρόκληση» χαρακτήρισε τη συνεργασία η Μελίνα Ασλανίδου, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη και προερχόμενη από τον χώρο της τηλεόρασης, Ραλλία Χρηστίδου, μίλησε για «τύχη και τιμή».

Ποπ, ροκ και λαϊκό συνυπάρχουν σε ένα πρόγραμμα, άξονας του οποίου είναι η ουσία και όχι τα στερεότυπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή