ATZENTA

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

-Στην Αρχαία Ολυμπία, στο θέατρο Φλόκα, σταθμεύει «O αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία B. Παπαβασιλείου. Με τον Γιάννη Μπέζο.

-Στα Φιλιατρά Μεσσηνίας η μουσικο-θεατρική κωμωδία «Οι κυνικοί ξανάρχονται». Με τον Νίκο Καλογερόπουλο.

-Στα Χανιά το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με τον «Δον Ζουάν» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

-Στο Δημοτικό θέατρο Ζακύνθου συναυλία των Λ. Μαχαιρίτσα, Δ. Τσακνή, Φ. Πλιάτσικα.

-Σ’ έναν χώρο δέκα στρεμμάτων, στο όρος Μαίναλον, συναυλία αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη με τον Παναγιώτη Καραδημήτρη και κονσέρτο του Δημήτρη Σγούρου με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Σόφιας με διευθυντή ορχήστρας τον Αλκη Παναγιωτόπουλο. H βραδιά θα κλείσει με χορό σε χορογραφία Κατερίνας Παπαγεωργίου.

-Στον Μαραθόκαμπο της Σάμου ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος με την Ορχήστρα του Δρόμου. Στην Καστοριά τραγουδά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

-Στην Αμοργό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αμοργός 2005 – Ημέρες Τέχνης και Πολιτισμού», στη Λόζα της Χώρας η Αλίκη Καγιαλόγλου ερμηνεύει τραγούδια Ελλήνων συνθετών και ποιητών, συνοδεία κλασικής κιθάρας από τον Μιχάλη Σουρβίνο. Στις 9 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.

-Σήμερα και αύριο, στην Πλατεία Συντάγματος, στις 7 μ.μ. συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων. Στην Πλατεία Κοτζιά, στις 8.30 μ.μ., σήμερα και αύριο, δύο παραστάσεις με χορούς και τραγούδια του Αιγαίου από το Ελληνικό Κέντρο Λαογραφικών Μελετών.

-Στο Βεάκειο στις 9.30 μ.μ. τραγουδά απόψε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Τίτλος της συναυλίας «Νύχτες για ένα γάτο και… πέντε σειρήνες»!!! H καλοκαιρινή περιοδεία του τραγουδιστή, που συμπληρώνει τριάντα χρόνια στο τραγούδι, έχει μια έκπληξη: «αποχωρίζεται» για πρώτη φορά τον ηλεκτρικό ήχο και δίνει μια νέα διάσταση στα τραγούδια του.

ΧΟΡΟΣ

-Το Μπαλέτο της Οπερας της Οδησσού, με το θεάτρο Coronet παρουσιάζει την «Ωραία Κοιμωμένη» στο Θέατρο της Παραλίας Αστρους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή