Με τους Κιουρ στη Μαλακάσα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι μόνο ότι μας είχαν λείψει καθώς δίνουν σπανίως πλέον συναυλίες. Χαιρόμαστε κάθε φορά που συναντάμε τον Ρόμπερτ Σμιθ και την παρέα του. Πόσο μάλλον όταν ξέρουμε ότι οι Κιουρ δεν θα είναι μόνοι τους σήμερα το βράδυ στη Μαλακάσα. Το μουσικό φεστιβάλ Terra Vibe υποδέχεται το βράδυ (οι πόρτες ανοίγουν στις 15.30 μ.μ.) τους Film και Cranes για αρχή, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και φυσικά τους Cure.

Και όλοι εμείς θα υποδεχτούμε τους… νέους Κιουρ, με ενθουσιασμό, ένα βρετανικό συγκρότημα που δίνει εξετάσεις 26 χρόνια τώρα με γκόθικ-πανκ εμμονές. Δεν ξέρουμε αν θα παίξουν τις καλύτερες στιγμές από τα 13 άλμπουμ της καριέρας τους, ευχόμαστε μόνο να δεχτούν κάποιες παραγγελιές, έστω τα πιο «θεραπευτικά» κομμάτια. Μην εκπλαγείτε για παράδειγμα αν ακούσετε το «Young Americans» του Ντέιβιντ Μπάουι. Ή ανορθόδοξα ρεμίξ διαφόρων καλλιτεχνών σε οικείες μελωδίες όπως το «Icing sugar», το «How beautiful you are», το «Wrong number».

Ή τα πιο πρόσφατα όπως το «Lost», το «Labyrinth», το «Anniversary», το «Us or them», το «(I don’t know what’s going) On», το «Taking off», το «Ne ver», το «The promise», το «Going nowhere», απαραίτητα για την προώθηση του τελευταίου τους άλμπουμ…

Ευκαιρία να ξαναδούμε ζωντανά τη βρετανική ποπ, ροκ μπάντα που γεννήθηκε το 1976 στο Σάσεξ με πρώτη ονομασία «Easy Cure», γκρουπ που μετράει 27 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις. Είμαστε σχεδόν σίγουροι πως δεν θα μας απογοητεύσουν. Οπως λέει και ο Ρόμπερτ Σμιθ: «Ανέκαθεν είχα υψηλές απαιτήσεις από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες». Τι σύμπτωση. Το ίδιο και εμείς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή