«Σφήττεια» στο Κορωπί

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα εγκαινιάζει από αύριο ο Δήμος Κρωπίας στο Κορωπί με εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης. Τα «Σφήττεια 2005» εγκαινιάζονται απόψε στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου με έκθεση σύγχρονης ελληνικής ζωγραφικής και έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον μεσογείτικο γάμο, ενώ στον πεζόδρομο Γ. Σ. Παπασιδέρη θα αρχίσει να λειτουργεί έκθεση βιβλίου. Το ίδιο βράδυ, στο Θέατρο Κεκροπία, το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου θα παρουσιάσει τη νέα παραγωγή του, τον «Αγαμέμνονα» του Αισχύλου σε μετάφραση Παντελή Μπουκάλα και σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη. Τον ρόλο της Κλυταιμνήστρας ερμηνεύει η Αννα Φόνσου.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 24 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνουν ακόμη: Νησιώτικη βραδιά με την Ελένη Λεγάκη (7/9), τη θεατρική παράσταση του έργου του Μολιέρου «Ασυλλόγιστος» (8/9), ροκ συναυλία (9/9), εκδηλώσεις σκακιστών και συναυλία κλασικής μουσικής (10/9), παρουσίαση βιβλίου της Ρούλας Καρακατσάνη (11/9), την παιδική παράσταση «Πινόκιο» της Κάρμεν Ρουγγέρη (14/9), συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα (16/9), διάλεξη του Γιάννη Πόρφη με θέμα «Γαμήλια έθιμα του 19ου στα Μεσόγεια» (18/9). Οι εκδηλώσεις στο Κορωπί θα κλείσουν συμβολικά και πανηγυρικά στις 24 Σεπτεμβρίου με αναπαράσταση μεσογείτικου γάμου στο 1ο Γυμνάσιο Κορωπίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή