ATZENTA

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

– «Στο φως της νύχτας». O Ορφέας Περίδης σήμερα και αύριο στο «Αίθριο των Μουσών» στο Μέγαρο (9 μ. μ.). Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ.

– Στο Ηρώδειο η Εθνική Ακαδημαϊκή Ορχήστρα Παραδοσιακών Οργάνων Ossipov σε έργα Ρώσων συνθετών και Σταύρου Ξαρχάκου.

– «Ταξίδι στη Μεσόγειο». Συναυλία με τις Σαββίνα Γιαννάτου, Dilek Kots, Lamia Bendiui και Κατερίνα Κωνσταντίνου στο Ανοιχτό Θέατρο του Αλσους Ηλιούπολης «Δ. Κιντής» (Γαρδίκη & Σμόλικα, 9 μ. μ.). Μαζί τους το συγκρότημα «Primavera en Salonico».

– Επαναλαμβάνεται η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη απόψε στο Θέατρο Λυκαβηττού (9.30 μ. μ.).

– Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων (9 μ. μ.).

– Ευανθία Ρεμπούτσικα και Ελλη Πασπαλά στο Κηποθέατρο Παπάγου (9 μ. μ.).

– Συναυλία του Ηλία Ανδριόπουλου στο Ανοιχτό Θέατρο Νέας Χαλκηδόνας (9 μ. μ.). Θα τραγουδήσουν οι Δώρος Δημοσθένους και Ιωάννα Φόρτη.

– Στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο Δάσους, Δημήτρια) εμφανίζεται απόψε η ομάδα «Σπείρα-Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη («On The Road-Τουρνέ ’05»).

– Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φίλιππος Πλιάτσικας και Διονύσης Τσακνής στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» (Ηράκλειο Κρήτης).

ΠΑΙΔΙ

– «H πριγκίπισσα και ο βάτραχος». H παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Θεάτρου Αργώ παρουσιάζεται απόψε (με ελεύθερη είσοδο) στο Αλσος Βεΐκου (9 μ. μ., 3ο Φεστιβάλ Γαλατσίου).

ΘΕΑΤΡΟ

– «O αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου από το «Θέατρο Προσκήνιο» στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» (Πλαταιών και Χειμάρας, 9 μ. μ.) του Δήμου Κορυδαλλού. Πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος.

– «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» του Γκολντόνι από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στο Λύκειο Πόρου (9 μ. μ.).

ΑΚΡΟΑΣΗ

– Τελευταία ακρόαση (μόνο για άντρες) σήμερα (11 π. μ.) για το μιούζικαλ «Saturday Night Fever» που ανέβει τον χειμώνα στο θέατρο «Βέμπο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή